עבור לתוכן

לוח האם האידיאלי בשבילי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא, רק מצאתי את התמונה באתר הזה. כשהבאתי את הלוח של SOLTEK שהתקלקל למעבדה הם החליפו לי את הלוח לזה של ELITEGROUP כי הם המליצו עליו, המעבד שרף גם את הלוח הזה, והבנאדם השאיר לי את הפאנל הזה במארז, כי את הקודם אבא שלי שבר אז זה עדיף על חור שממנו יכנס אבק....

נ.ב: אץ המחשב שלי קניתי מNEWEGG והביאו לי אותו מארה"ב המשפחה שלי.

פורסם
  • מחבר

470 שקל הלוח של ECS

פורסם

שלא תעיז לקנות שום לוח אחר חוץ מ GIGABYTE אבל תוסיף ל 7VRX את ה 7VRXP=P ההבדל ביניהם הוא שב X אתה יכל לחבר רק 4 התקנים (הארדיסק,סידירום וכו)

וב XP אתה יכול לחבר 8 התקנים כן כן כן 8התקנים (הארדיסק,הארדיסק,הרדיסק,הארדיסק,סידירום,צורב,דיוידי,ועוד הארדיסק)

יש לו שני BIOS

רשת

8 USB ארבע מהם USB החדש2.0

מי שאמר שיש חוסר תאימות הוא סתם מ..ן את המוחאני לא ראיתי שום חוסר תאימות עם הלוח הזה ואני לא יודע למה הוא מיתקוון

בקיצור זה הלוח הכי שימושי וטוב שהכרתי בגלל זה כניתי אותו :jump:

אני מאוד מקווה שעדיין לא קניתה שום לוח אחר כי ההמלצה שלי באמת שווה

מחקה לתשובה ואפילו אם קניתה אחר תגיד לנו מה קניתה

פורסם
  • מחבר

כנראה שאקנה של ECS, בGOLDTOP

פורסם
  • מחבר

שלא תעיז לקנות שום לוח אחר חוץ מ GIGABYTE אבל תוסיף ל 7VRX את ה 7VRXP=P ההבדל ביניהם הוא שב X אתה יכל לחבר רק 4 התקנים (הארדיסק,סידירום וכו)

וב XP אתה יכול לחבר 8 התקנים כן כן כן 8התקנים (הארדיסק,הארדיסק,הרדיסק,הארדיסק,סידירום,צורב,דיוידי,ועוד הארדיסק)

יש לו שני BIOS

רשת

8 USB ארבע מהם USB החדש2.0

מי שאמר שיש חוסר תאימות הוא סתם מ..ן את המוחאני לא ראיתי שום חוסר תאימות עם הלוח הזה ואני לא יודע למה הוא מיתקוון

בקיצור זה הלוח הכי שימושי וטוב שהכרתי בגלל זה כניתי אותו :jump:

אני מאוד מקווה שעדיין לא קניתה שום לוח אחר כי ההמלצה שלי באמת שווה

מחקה לתשובה ואפילו אם קניתה אחר תגיד לנו מה קניתה

מה הכוונה שני BIOS????

פורסם

אחד לגיבוי במקרה שעשיתה משהוא לא נכון בראשון או שעשיתה FLES לא טוב

אפשר גם לתקן את הראשון מהביוס השני

פורסם
  • מחבר

אצטרך לשאול עוד פעם כי אם אפתח על זה ת'רד יצעקו עליי... מה זה שני ביוס?????

פורסם

אצטרך לשאול עוד פעם כי אם אפתח על זה ת'רד יצעקו עליי... מה זה שני ביוס?????

ללוחות של ג'יגה-בייט יש טכנלוגויה הנקראת Dual Bios. בכל מערכת מחשב יש צ'יפ BIOS - Basic Input Output System, אשר אחראי על ההגדרות הבסיסיות של המחשב ובין היתר על הגדרות המעבד. מעט לעט מתגלים באגים בBIOS אשר גורמים לבעיות עם חומרות שונות/חדשות שיוצאות ובעיות במערכת הפעלה, ברב המקרים האלה ניתן לפתור את הבעיה ע"י עדכון פשוט של הBIOS עם קובץ IMAGE מאתר היצרן של הלוח. לעיתים, יכולה להתרחש הפסקת חשמל, קובץ שעבר פגום או משהו שגרם לצריבה רעה של הBIOS - בלוחות של ג'יגהבייט ישנם שני BIOSים אחד לתפקוד ואחד שמגבה את זה שמתפקד, במידה והוא יפגם. דבר זה מאפשר לשחזר את הצ'יפ הראשי במידה והוא נפגם.

פורסם
  • מחבר

וזה רק בלוחות ג'יגה בייט????

פורסם

וזה רק בלוחות ג'יגה בייט????

כן.

פורסם

תודה על ההסבר

לא בשבילי בשבילו

פשוט חשבתי שהוא יבין אותי מהר

אל תתיחסו ללמטה !! " נו אז איזה לוח אתה קונה???"

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר

לא בשבילי בשבילו

פשוט חשבתי שהוא יבין אותי מהר

אל תתיחסו ללמטה !! " נו אז איזה לוח אתה קונה???"

לא שלא הבנתי אותך, פשוט ההודעה שלך נקלטה בעמוד 3 של התר'ד ואני הייתי בעמוד 2 אז ככה שלא ראיתי...

פורסם
  • מחבר

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים