עבור לתוכן

אי-מייל שקיבלתי מATI בנוגע לRadeon 9700

Featured Replies

פורסם

נרשמתי לmaillist שלהם בעבר:

Dear Maayan Keshet,

RADEON 9700 PRO with REMOTE WONDER is now available at www.ati.com for a limited time.

Be one of the first ones to own the fastest 3D gaming performance graphics card in the world. With 128MB DDR RAM, 8X AGP support and complete Microsoft® DirectX® 9 support, this board rocks.

This limited time offer also comes with REMOTE WONDER. Now you can get more from your ATI graphics and multimedia products with the ATI REMOTE WONDER. This wireless radio frequency remote control eliminates the need to aim so you can now operate your PC from another room, even through your walls

449$

מה שאומר שניתן לרכוש עכשיו את הכרטיס מהאתר (אהמ סקופ אהמ ;) ;D)

הנה לינק לקנייה:

http://www.ati.com/online/campaigns/r9700pro-buynow.html

פורסם

בלי DOOM III ? לא שווה :P

פורסם
  • מחבר

תשים איזה חדשה :P

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא ATI, אז שתדעו לכם שלמרות כל הביקורות החיוביות שאתם שומעים עליהם מאתרי החומרה, אני די מאוכזב. עד היום הם עוד לא שחררו ספציפיקציות ל-OpenGL Extensions החדשים שמאפשרים שימוש מתקדם בכרטיסי ה-R300. הם די מזניחים את המפתחים, חוץ מקארמק כמובן. :-\

פורסם

נראה לי שהם די מחכים שג'ון יוציא את המנוע של DOOM III ואז הם יחלו לשחרר את שלהם... לא?

פורסם

לא, לא נראה לי.

אני חושב שזו אפליה.

לכל המפתחים יש את הזכות לדעת את הספציפיקציות, לא רק לקארמק.

אני די בטוח שיש עוד הרבה מפתחי משחקים (עם OpenGL) בעולם שרוצים לנצל את ה-R300 כמו שצריך.

פורסם

עם כמות בכוןתרים שמבוססים על המנוע הקודם של ג'ון לא פלא שרוב היחס מועבר אילו...

פורסם

זה לא משנה.

תסתכל על nvidia. ביום שהם מכריזים על שבב חדש, מתעדכן אתר המפתחים שלהם עם הספציפיקציות האחרונות של הרחבות ה-OpenGL שלהם. לא פלא שרוב המשחקים מבוססי OpenGL שיוצאים לא משתמשים בהרחבות של ATI בכלל.

ספציפיקציות כאלה צריכות להיות מפורסמות לכל קהילת המפתחים בעולם, לא לקארמק. קארמק הוא לא מיוחד, הוא פשוט מקבל יחס מיוחד. למה, לדוגמא, החבר'ה ב-Bioware לא מקבלים יחס כזה? אתם זוכרים את MDK2? המשחק הזה נראה פ33ה, ודרישות המערכת שלו הן פנטיום 200 עם כרטיס תומך OpenGL 1.2, וזהו. לזה אני קורא מנוע טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים