פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים מחבר אחים שלי אתם לא מבינים חחח אני לא גר בארץ! ואני יכול להזמין רק מהאתר הזה! newegg.com והכרטיס צריך להיות AGP עם 256MB במחיר של 200-230 דולר ה6800GT לא בא ב AGP אם יש למישהו כרטיס אחר שיהיה טוב ובמחיר הזה מוזמן לעזור לי תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים אחי לצערי הרב אתה יכול לשכוח מה 6800GT AGP כי הוא כבר לא מיוצר וקשה מאוד להשגה רק אולי של חברת INNOVISION וגם קשה למצוא ונדיר בכלל כל סדרת ה 6800 סיימה את דרכה ל AGP כי זה גם מה שאני מחפש ולא מוצא כבר שבועיים כל החנויות שמפרסמות , מפרסמות סתם והכל בלוף אחד גדול אולי יצא ה 6800GS לAGP אבל גם בזה אני לא בטוח ולא נראה לי גם
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים מחבר זה בדיוק מה שאמרתי בהודעה הקודמת שלי בגלל זה אני אומר שאם יש לי מישהו כרטיס אחר שיתאים בתנאים שאמרתי בהודעה הקודמת (כבר אין לי כח לרשון את זה עוד פעם) אז בבקשה שיעזור לי
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים לא הייתי שם באתר הזה לא מצאתי משהו ברמה של 6800gt שיוכל להתאים לך במחיר הזה גם אני חיפשתי שם ולא מצאתי כלום. למה רק האתר הזה?יש לך עוד מקומות שאתה יכול לקנות מהם?
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים מחבר זה לא רק מהאתר הזה זה אתר שיהיה לו משלוח לארצות הברית וממה שראיתי עד עכשיו האתר הזה הכי זול בנתיים אם יש לך משהו יותר זול אתה מוזמן להביא לי ודבר שני אני לו אמרתי שהוא בהכרח צריך להיות ברמה של ה 6800GT אני דווקא חשבתי על הGTO אבל פתאום הוא נעלם מהאתר העמוד הקודם אפילו הבאתי את הלינק שלו אבל פתאום הוא נעלם
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים הנה X800GTO מאתר אחר בארה"ב - http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=190387&AFFIL=pg&NR=1הם נחשבים לאמינים ולא קראתי על בעיות איתם.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים הבעייה עם ati שאין חדות דיגיטלית בהגדרות ולא ניתן להוסיף צבע כמו ב nvidia ולכן אני לא הייתי הולך על ati אלא רק על nvidia שמאפשרת פונקציות נוספות בדרייבר שלה ותחשבו על זה
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר הבעייה עם ati שאין חדות דיגיטלית בהגדרות ולא ניתן להוסיף צבע כמו ב nvidia ולכן אני לא הייתי הולך על ati אלא רק על nvidia שמאפשרת פונקציות נוספות בדרייבר שלה ותחשבו על זהאפשר לקבל הוכחות?על סמך מה אתה אומר את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.