עבור לתוכן

למישו יש מושג למה באייבורי המחירים כאלה זולים?

Featured Replies

פורסם

המפרט הבא אמור לעלות לי 2500 בזיג זאג בלי הרכבה:

AMD Venice 939 3000+

gigabyte k8n51gmf(6100 O/B)

floppy

WD 80GB SATA

Compucase 6a19

liteon CD-RW

Twinmos 512 MB 400Mhz

ובאייבורי רכיבים באותה רמה(אולי לא בדיוק אותה חברה) אמורים לעלות איזה 400-300 פחות כולל הרכבה

למה זה ככה לעזאזל? ולמה אומרים לי לא לקנות משם אם זה כזה זול?

בעעע ???

פורסם

אייבורי הם יבואנים ישירים של החלקים שממנו הם מרכיבים לך את המחשב.

כשאתה קונה חלק מכל מחשבים אחרת, החלק עובר דרך היצרן>הספק>היבואן>החנות. כל אחד לוקח את האחוזים שלו, ורוצה להרויח.

אייבורי היא חברת הייבוא לחלקי מחשבים בין הגדולות בארץ, ומנצלת את זה כדי למכור את החלקים ישירות לצרכן במחירים הכי קרובים לזולים בשוק.

בדרך כלל חברות ייבוא מנצלות את המחיר הזול שהם קנו את החלקים מחו"ל כדי למכור אותם לחנויות, ולא לצרכנים ישירים בכלל, אבל אייבורי חשבו על דרך אחרת להרויח כנראה..

פורסם
  • מחבר

אז שווה לקנות אצלם? למישו יש נסיון איתם?

פורסם

אז שווה לקנות אצלם?

לפי חוקי הפורום אסור להמליץ על חנויות.

פורסם

קרא את חוקי הפורום.

ומוטב לבחור שמעלייך שלא יוציא תחת ידיו משפטים כגון "אייבורי היא חברת הייבוא לחלקי מחשבים בין הגדולות בארץ, ומנצלת את זה כדי למכור את החלקים ישירות לצרכן במחירים הכי קרובים לזולים בשוק...", אם הוא רוצה לשמור על הכבוד העצמי ולהימנע מפרסום שקוף כזה בפורום.

יש לך חנויות מומלצות בפורום מפרטים מהן מרכיבים את רוב המפרטים בפורום.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצטער לא ידעתי

פורסם

חבר שלי קנה לפני מס' שנים מחשב מהם, וחוץ מזה שהם לא שמו לו אפילו מאוורר אחד מסכן על המארז, המחשב קורס ועובר פרמוט כל מס' חודשים בממוצע.

בנוסף, עברו באוזניי כמה שמועות על כך שהם מוכרים חלקים משוחזרים כחדשים.

לי הספיק הנסיון של החבר כדי לדעת לא להתקרב אליהם.

פורסם

חבר שלי קנה לפני מס' שנים מחשב מהם, וחוץ מזה שהם לא שמו לו אפילו מאוורר אחד מסכן על המארז, המחשב קורס ועובר פרמוט כל מס' חודשים בממוצע.

בנוסף, עברו באוזניי כמה שמועות על כך שהם מוכרים חלקים משוחזרים כחדשים.

לי הספיק הנסיון של החבר כדי לדעת לא להתקרב אליהם.

אני רואה שאתה לא מבין, נכון?

לפי חוקי הפורום (סעיף מס' 6) ואני מצטט:

6. חנויות: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת. שמות חנויות יוזכרו לצרכי השוואת מחירים בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות זו או אחרת.

קרא את חוקי הפורום, חבל שיביאו לך סתם אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים