עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב חדש, צריך ייעוץ והכוונה לחנויות שמקבלות צי'קים. פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

החדשות הטובות הם, שאמא שלי מעוניינת לקנות לי מחשב (עוד בתחילת שבוע הבא), בסכום של עד כ 10,000 שקל!

החדשות הרעות הם, שאנחנו צריכים למצוא חנות בראשון לציון שמקבלת תשלומים בצ'יקים :o

בבקשה ממכם, אם ידוע לכם על איזושהיא חנות איכותית, שנוכל לרכוש ממנה, זה תיהייה עזרה ענקית מצדכם, מחכה לתגובות ממכם

תודה

שי.  :yelclap:

פורסם

לי עוד לא יצא להתקל בחנות שמקבלת צ'קים... צ'ק אחד מזומן לאותו יום אולי.. כי אפשר לחכות שהוא נפדה ורק אז לשחרר את המחשב ללקוח.. אבל תשלומים עם צ'קים? נדיר....

סביר להניח שרוב החנויות הגדולות לא יסכימו.

בראשון בכל מקרה החנות היחידה שאני מכיר מאלו הנפוצות ברשת היא KSP.

ומניסיון, הם לא מקבלים צ'קים.

פורסם

שנה תכותרת.. אין לי מה להוסיף למה שרן אמר..

פורסם

אלה הם חדשות מאוד רעות...

אף חנות לא מקבלת צקים....

זהו...אין מחשב :-[

פורסם

יש לי בשבילך חדשות טובות וחדשות רעות:

החדשות הטובות - טרקלין חשמל מקבלים עד 10 תשלומים בצ'ק (לפחות אצלינו, בעפולה)!

החדשות הרעות - אין להם מבחר גדול מאוד, יש שמועות שהם יעשו בעיות (ואני לא בטוח אם יש לכם באזור טרקלים חשמל).

אני אישיחת את המחשב הבא שלי, נאלץ גם כן לקנות בטרקלין חשמל עקב אפשרות הצ'קים שלהם.

פורסם

נשמע כמו חנות למוצרי אלקטרוניקה (וידאו טיוי) בכלל לא מחשב.. =\\

פורסם
  • מחבר

אוף :(

הקטע בלקנות מחשב בכרטיס אשראי, זה שהוא גומר לאמא שלי את כל מכסת האשראי החודשית שלה, which means היא לא יכולה לקנות שום דבר בכרטיס יותר עד שנגמרים התשלומים :<

פורסם

נשמע כמו חנות למוצרי אלקטרוניקה (וידאו טיוי) בכלל לא מחשב.. =\\

חנות למוצרי אלקטרוניקה, ויש להם גם אגף למוצרי מחשב - לא יקרה שום דבר אם קונים אצלהם מחשב.

פורסם

חנות למוצרי אלקטרוניקה, ויש להם גם אגף למוצרי מחשב - לא יקרה שום דבר אם קונים אצלהם מחשב.

אין להם מחשבים רק מסכים וכאלה דברים ויקר שם בטירוף חוץ מ-KSP יש לך גם את SKAYPC גם אני מראשון

פורסם

לדעתי הרעיון אם הטרקלין מחשבים הזה יצא לא משתלם כלכלית..

אולי כל חודש תשמור בצד 1000-2000 ש"ח מזומן ואז תקנה את המחשב במזומן וגם תחסוך לעצמך כסף?

זה יכול לצאת הרבה כסף בתכלס.. (300 ש"ח הנחת מזומן) ואם היית משלם ב10 תשלומים אז יקחו ממך איזה +5% ככה וזה כמעט אלף שקל הכל ביחד..

פורסם

עדיף מזומן בהרבה- זה הנחה של לפחות 600ש"ח ברוב החנויות.

פורסם

עדיף מזומן בהרבה- זה הנחה של לפחות 600ש"ח ברוב החנויות.

אצל רוב החנויות ההנחה על מזומן זה 3%, מה שאומר שעל קנייה ב-10,000 ש"ח אתה מקבל הנחה של 300 ש"ח, ולא 600.

פורסם

נכון, צודק, קצת הגזמתי.

פורסם

עצה בנושא אחר לפותח הת'רד - אם המסגרת לוחצת, אפשר לנסות ולבקש מהבנק/חברת כרטיסי האשראי (רצוי מהבנק עצמו, שסביר להניח שהם מכירים אותה הרבה יותר טוב), לאשר עיסקה חד פעמית בגובה הנדרש או אולי מסגרת אשראי נפרדת לשם כך.

אם יש לה יכולת פירעון - אין סיבה שלא יאשרו.

לברר אפשר תמיד וזה אפילו בחינם - במקרה הכי גרוע יגידו לה שאי אפשר, ואז אתה נשאר במצב הנוכחי שלך.

פורסם

עצה בנושא אחר לפותח הת'רד - אם המסגרת לוחצת, אפשר לנסות ולבקש מהבנק/חברת כרטיסי האשראי (רצוי מהבנק עצמו, שסביר להניח שהם מכירים אותה הרבה יותר טוב), לאשר עיסקה חד פעמית בגובה הנדרש או אולי מסגרת אשראי נפרדת לשם כך.

אם יש לה יכולת פירעון - אין סיבה שלא יאשרו.

לברר אפשר תמיד וזה אפילו בחינם - במקרה הכי גרוע יגידו לה שאי אפשר, ואז אתה נשאר במצב הנוכחי שלך.

חחחחחחחחחחחח יש לנו פה אנשים שמבינים בבנקאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים