עבור לתוכן

מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום 6800gt ל AGP מכל חברה בכל חנות מחפש בנרות please

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דרך אגב רציתי להודות לכולכם על התגובות וביררתי בפנדה ובהרבה חנויות עוד לפני ששאלתי את השאלה כאן בפורום ואין להם .וב ATI אני לא מעונין ולהחליף את הלוח אם לPCI E אני לא מעוניין גם כי רק לפני חודשיים רכשתי חדש של GIGABYTE במסגרת אחראיות שהייתה לי על הלוח הקודם של SHUTTLE AB60N שהתקלקל ושילמתי 500 שח עליו אז בהזדמנות זו הייתי מעוניין לדעת אם מישהו יודע מתי ה 6800GS יגיע לארץ ואם יהיו כאלה בממשק AGP בכלל?

פורסם

דרך אגב רציתי להודות לכולכם על התגובות וביררתי בפנדה ובהרבה חנויות עוד לפני ששאלתי את השאלה כאן בפורום ואין להם .וב ATI אני לא מעונין  ולהחליף את הלוח אם לPCI E אני לא מעוניין גם כי רק לפני חודשיים רכשתי חדש של GIGABYTE במסגרת אחראיות שהייתה לי על הלוח הקודם של SHUTTLE AB60N שהתקלקל ושילמתי 500 שח עליו אז בהזדמנות זו הייתי מעוניין לדעת אם מישהו יודע מתי ה 6800GS יגיע לארץ ואם יהיו כאלה בממשק AGP בכלל?

אני בדיוק כמוך אחי ... ולפי מה ששמעתי ממקור אמין אין את הGS לגרסת הAGP! בעסה רצינית ,בעוד שכרטיסי המיינסטרים רובם הולכים ויורדים באיכות לעומת תדרים של כרטיסים גבוהים יותר, ושאין הסבות לAGP כמעט ועכשיו הם מפסיקים לייצר... וכרטיס נורמלי שבא לך להשקיע עליו משהו בסביבות ה1500 לא קיים ,כי גרסאות הכרטיסים של ATI עולים רובם מעל ה2200+ +... אז תעשו את החישוב לבד!

תכלס אין ברירה בסוף אתה מוצא הרבה שהחליפו מערכת רובם בשביל ביצועים גבוהים.

פורסם
  • מחבר

תודה לך נועם אחי :xyxthumbs: רק אני לא יודע אם גם להם יהיה כי דיברתי איתם בטלפון והם אמרו שיחזרו אלי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים