עבור לתוכן

מחפש לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית.

Featured Replies

פורסם

יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן....

ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות.

עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם?

ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?

פורסם

המצלמה שנתת - נדמה לי שראיתי תמונות ממנה פעם... איכות הייתה מעולה ביותר.. בקשר לוידאו לא בדקתי.

חפש ביקורות ב-CNET, בטוח יש שם.

פורסם

מצלמה מעולה מניסיון השתמשתי בה כשבוע לשביעות רצוני המלאה ואפילו יותר

פורסם

אוקיי אתה מחפש מסרטה דיגיטלית יענו לסרטים ולא רק תמונות נכון ?

אוקיי אני יודע על הדגם sony dcr pc110e לא מזמן היא הייתה הכי טובה שיש לסוני

המצלמה מצלמת על מדייה של קלטת דיגיטלית לא יודע איך זה עובד אבל זה לא סליל מגנטי כמו במצלמות ישנות.את הסרט אתה מעביר דרך הusb .אני גם הייתי הולך על סוני אם כסף לא היה בעיה.המצלמה גם מצלמת תמונות סטילס על כרטיס נשלף שנקרא memory stick שזה פטנט של סוני.המצלמות האלו מופיעות לא פעם במכרז של המדינה אז אולי כדאי לך לנסות שם.אתה צריך לשים לב לנתון של חיישן ccd כמה מגה פיקסלים הוא יכול לקלוט כמה שיותר גבוה יותר טוב יש מסרטות דיגיטליות שיש להן 300000 פיקסלים יענו 300 קילו פיקסלים ויש כאלו על יותר ממגה פיקסל אחד.אתה גם יכול לצלם סרט ואז לעצור אותו וללכוד תמונות מתוכו.

עכשיו עוד משהוא יש חברות של צילום נניח כמו מינולטה ופוגי שהן חברות מסורתיות של צילום שעכשיו עוברות למצלמות דיגיטליות.אבל מצלמה דיגיטלית היא יותר אלקטרוניקה מאפשר צילום לכן כדאי ללכת עם חברות האלקטרוניקה כמו סוני או טושיבה ולא עם חברות הצילום שמנסות את כוחן באלקטרוניקה עכשיו.סוני מעולה תמיד.מה שכן לי יש מצלמה דיגיטלית לא מסרטה אלא מצלמה של פוגי דיגיטלית והיא ממש ממש ממש מעולה.בכל מקרה תבקשו מהמוכר לנסות אותה במקום ותראו את האיכויות זה הרבה כסף לקנות חתול בשק נסו כל דבר לפני שאתם קונים

פורסם

לקלטת קוראים mini-dv או dv

וסוני, מפשלת במוצרים האחרונים שלה.. מה שמציל את הדיגי שלה זה העדשה (קרל זיס).

מטושיבה, לפי מה שהבנתי, כדאי להתרחק.. למרות שהיא דיי זולה- היא junk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים