פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים היישלוםניסיתי לחבר את המחשב שבסלון לטלויזיה שבסלון בעזרת כבל S-VIDEO. הבעיה היא שיש הפרעות בתמונה, מן "גלים" כאלו.כאשר חברתי את אותו המחשב לטלויזיה שבחדר שלי, הכל עבד מעולה ולא היו הפרעות בתמונה. שתי הטלויזיות כעיקרון מאותו סוג, SAMSUNG. חשבתי שאולי הבעיה היא בשיטה של התמונה, PAL_B, NTSC וכו'. יש אפשרות שזאת הבעיה? אם כן, איך אני משנה את השיטה כך שתהיה התאמה בין ההגדרות לטלויזיה? *הכרטיס מסך הוא nVIDIA 6600תודה רבה לכל העוזרים.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר אני מעדיף שלא להשתמש בתוכנות אחרות לפני שאני מנסה לעשות את הכל עם התוכנות הקיימות בווינדוס \ שבאו עם הכרטיס, יותר מדי סיבוך. מה אפשרי לעשות במסגרת הווינדוס, אני כמעט בטוח שזה משהו בתאימות בין הדרייברים של הכרטיס מסך לבין השיטה של הטלויזיה.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אולי תנסה להוריד דריוורים חדשים?! וגם התוכנה הזאת ממש קלה בוחר שיטת שידור בוחר עוד כמה הגדרות בסיס וזהו
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים בדרייברים של הכרטיס תלחץ על הלחצן הימני בעכבר ויהיה לך שם פורט טלויזיה או משהו כזה ותשנה..תנסה לשחק ברזולוציה או בקצב ריענון..(תבדוק אולי יש הגדרות בטלויזיה שצריך לשחק איתם..)אם לא עזור תנסה לשנות דרייברים..
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אולי ואולי ואולי על תצפה לאיכות DVD ובטח ובטח עם אתה מנסה לעשות משהוא אחר חוץ מלראות סרטים שחק בהגדרות נסה לחבר ל TV אחר תחליף כבל *דריברים דריברים דריברים אני עם הדריורים שקיבלתי בדיסק והם מצוינים לדעתי אין צורך להיתעסק איתם אלא עם שמעתם על איזה עידכון משמעותי מאוד ** עם כבר אתם בנושא אולי מישהוא יכול ליעץ לעל כרטיס TV או משהוא אחר העיקר אני יראה באיכות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=150476.0
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר אמרתי שבדקתי את אותו המחשב עם הדרייברים שלו עם אותו הכבל בטלויזיה שבחדר שלי ושם הכל עבד כשורה. כך שכבר יורדות האפשרויות של דרייברים וכבל פגום. וכמובן שאני מנסה לראות רק סרטים ולא משהו אחר. לגבי התדר, התדר נעול, אי אפשר לשנות אותו. *הדרייברים אלו דרייברים שהורדתי מהאתר של nVIDIA. אני לא יודע בדיוק איפה נמצאת שיטת השידור בדרייברים...
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אל תחליף לי שום כבל ושום דרייבר !!! התשובה שלך נמצאת בחדר שלך או בגוף השאלה ששאלת אם תרצה בכל מקרה זה הפיטרון שגם לי לקח שנה למצוא לו תשובה זה משהו במתחים של הכבלי טלויזיה שלנו (אנו לא רואים אותם כמובן אבל הם יוצרים גלי זרם ברמה גבוהה) בכל מקרה קצר ולעניין , זה מה שאני עושה שאני בא לראו סרט ב TV OUT ת-ו-צ-י-א את כבל הכבלים שלך מהקיר . זה אמור לפתור את הבעיה תעדכן . לילה זך
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר מה שפתר את הבעיה היא שיטת השידור, בדיוק מה שחשבתי מהתחלה, רק לא ידעתי איך להגיע להגדרות! תודה לכולכם, הסתדר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.