עבור לתוכן

דיווח: 3 יריות נשמעו בכיכר מלכי ישראל

Featured Replies

פורסם

מה הקשר בין הדעה הפוליטית שלך לתמיכה ברצח ?

פשוט מאוד.

עובדתית, 99% מהמחבלים והרוצחים הפוליטים הונעו ע"י אידאולוגיה ימנית.

• תגובות 55
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סטאלין *הקומוניסט* הייה ימני? :smile1:

(הוא בסך הכול סבל מפראנוייה וסכיזופרנייה)

פורסם

אני מדבר על ארצנו הקטנטונת.

פורסם

מה הקשר בין הדעה הפוליטית שלך לתמיכה ברצח ?

טעות או לא טעות... ההחלטות שמנהיגים נבחרים מקבלים לא הופכים אותם לפושעים.

הם נבחרו בשביל לעשות את ההחלטות האלה... ההחלטות הם גורליות וגוררים השלכות על החיים של כולנו

אבל זה לא הופך מנהיג לפושע אם הוא קיבל החלטה רעה.

אולי גם את כל מנהיגי אירופה לפני מלחמת העולם השנייה צריך לשפוט בגלל שהתרפסו בפני היטלר...?

איך הם יכלו לדעת... היהודים בעצמם לא ברחו.

איך רבין יכל לדעת... זה לא כאילו שהוא היה היחיד ששם מבטחו בערפת. אם להזכיר לך הראשון ששם את ערפאת

במרכז הבמה הבין לאומית היה שמיר שדן איתו בוועידת מדריד ב 91.

אבל אתה ילד קטן וטיפש ועדיף שתחסוך את הדעות שלך מעלינו.

אין לך זכות לקרוא לי טיפש , אני מתערב איתך שהIQ שלי גבוה משלך

אוסלו לא הופכת את רבין לגמרי לפושע , מה שהופך אותו לפושע ורוצח שדינו מוות זה הסיפור עם אלטלנה ואם לזה תוסיף את אוסלו יש לך

פושע רציני מאוד !

IG

מה לעשות אני שונא מתמטיקה

זה לא הדבר הכי גרוע בעולם זה רק מעצבן , כל מה שרשמתי על בחירתי בחתימה הייתה בכדי שחברי הפורום יבינו שמתמטיקה זה המקצוע

השנוא עלי ביותר

פורסם

רצח פוליטי ככלי לגיטימי? השתגעת או שאתה רק עושה את עצמך?

אם כל אחד היה רשאי לעשות הישר בעיניו, כבר מזמן היינו קוראים על טבח במשרדי מס הכנסה.

אבל אנחנו לא.

ורצח הוא הפשע הנורא ביותר שאדם יכול לבצע.

ואנשים כמוך הם הסיבה לכך שזכות הצבעה ניתנת רק בגיל 18 (אני בכלל ממליץ להעלות ל21, אחרי שהילדון מבלה בשטחים ומבין מה הולך שם).

פורסם

רצח פוליטי ככלי לגיטימי? השתגעת או שאתה רק עושה את עצמך?

אם כל אחד היה רשאי לעשות הישר בעיניו, כבר מזמן היינו קוראים על טבח במשרדי מס הכנסה.

אבל אנחנו לא.

ורצח הוא הפשע הנורא ביותר שאדם יכול לבצע.

ואנשים כמוך הם הסיבה לכך שזכות הצבעה ניתנת רק בגיל 18 (אני בכלל ממליץ להעלות ל21, אחרי שהילדון מבלה בשטחים ומבין מה הולך שם).

נכון , אם זה 21 והילדון מבלה בשטחים הוא רואה נגד מי יש לו עסק ויגרום לשנאה יותר גדולה של השמאל על הגישה המפוייסת שלו כליפ הפלסטינים

פורסם

אחרי שקראתי את הדברים הקיצוניים שרשומים בת'ריד הזה שאפילו אני לא מעיז לצטט אותם ,אני פשוט מתבייש בשביל הדביל שרשם אותם ,אם אני הייתי מהנהל של הפורם ,של האתר או של כל דבר אחר ממזמן הייתי נועל את הת'רד ,ובועט את הקיצוני המסיט לרצח הזה מהפורם !

פורסם

גילומן: זו שאתה מייחס כזו חשיבות למקצוע הכי שנוא עליך בבית הספר רק מוכחי עד כמה אין לך מושג מהחיים... אני גם לא אהבתי מתמטיקה בטיכון, ובאוניברסיטה פשוט תיעבתי חדו"א, מיש"דיף ופיסיקה 3, אבל לא שמתי ספר של בן ציון קון בחתימה... כשיהיו לך חיים חוץ מהלימודים תבין למה אני מתכוון...

ומה אתה יודע על השטחים שאתה כלכך בטוח שהשינאה רק תתגבר? אני פגשתי הרבה אנשים שדווקא התמתנו אחרי שראו איך הערבים חיים. הגישה שלך מאוד מזכירה לי את הגישה של המ"גבניקים... ואתה עוד משווה את הIQ שלך למישהוא שאתה ביכלל לא מכיר  :nono:

זומן, לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, כל עוד היא לא פוגעת במישהו באופן אישי.

פורסם

לא יצא לי לקרוא את כל התרד אבל מה שרציתי להגיד שהמעשה של יגאל עמיר לא עזר בגרוש.

היום אני המיעוט, מחר אתה המיעוט שרוצה להפגין, מה שהוא עשה הוא החליט לקחת את ההחלטה של מי יחיה ומי ימות לידיים.

פורסם
זומן, לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, כל עוד היא לא פוגעת במישהו באופן אישי.

האם אתה לא מבין שדעות קיצוניות כאלה מביאות אסונות ,כרצח ראש ממשלה ,גם לפני הרצח היו כאלה שאמרו שצריך לתת זכות להביע דעה , גם לזכות להביע דעה יש קו אדום ,ולדעתי הקו הזה ניחצה ,אם נאפשר לאנשים להביא דעות ארסניות שכאלה ,כאילו ואנחנו מאפשרים את הרצח הבא ,אין שום הצדקה לשום רצח נקודה סימן קריאה !

פורסם

האם אתה לא מבין שדעות קיצוניות כאלה מביאות אסונות ,כרצח ראש ממשלה ,גם לפני הרצח היו כאלה שאמרו שצריך לתת זכות להביע דעה , גם לזכות להביע דעה יש קו אדום ,ולדעתי הקו הזה ניחצה ,אם נאפשר לאנשים להביא דעות ארסניות שכאלה ,כאילו ואנחנו מאפשרים את הרצח הבא ,אין שום הצדקה לשום רצח נקודה סימן קריאה !

את אותו הדבר אני יכול להגיד עליך

הדעות שלך אסורות כי הן יביאיו את הקץ על מדינה הזאת

אתה וכל השמאלנים הרציניים אתם פשוט חיים בחלום

קח לדוגמה את "יש גבול" - את האנשים האלו צריך לגרש ,לכלוא וכו'

פורסם
  • מחבר

הדעות שלו הן לגיטימיות כי הן לא בניגוד לחוק

בניגוד לדעות שלך שמצדיקות ומסיתות לרצח

אבל, כמו שאמרתי אתה בסה"כ ילד קטן

פורסם

יא קיצוני שכמוך אני לא שמולני אפילו אני ימני רק לידעה כללית (מה הקשר ביכלל) ,כל מי שמצדיק רצח ,הוא שמוליך לפגיעה במדינה שלנו ,ובעתיד שלנו בה!

פורסם

יא קיצוני שכמוך אני לא שמולני אפילו אני ימני רק לידעה כללית (מה הקשר ביכלל) ,כל מי שמצדיק רצח ,הוא שמוליך לפגיעה במדינה שלנו ,ובעתיד שלנו בה!

אם אתה ימיני אז אלו שמצביעים שינוי הם חסידי מרזל ושות'

עומרי

זה שאני צעיר זה אומר שאני לא חושב כל כך טוב ?

פורסם

את אותו הדבר אני יכול להגיד עליך

הדעות שלך אסורות כי הן יביאיו את הקץ על מדינה הזאת

אתה וכל השמאלנים הרציניים אתם פשוט חיים בחלום

קח לדוגמה את "יש גבול" - את האנשים האלו צריך לגרש ,לכלוא וכו'

אני יודע שזה מתבקש מעצם היותך ימני-קיצוני, אבל לא נמאס לך לעשות הכללות?

תתפלא, אבל אני שמאלני ומתנגד לתנועת "יש גבול" מהסיבה שהיא מעודדת סרבנות. וסרבנות לא מקובלת עליי לא מהשמאל ולא מהימין.

סרבנות מפלגת את העם ויוצרת תחושה כאילו אתה יכול לזרוק לפח את חובותיך האזרחיות ברגע שהן לא נראות לך.

בכל מקרה אין מקום להשוואה. שמאלני שמסית לרצח ראוי להיענש בדיוק כמו אותם רבנים (שמסתובבים חופשי משום מה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים