עבור לתוכן

דיווח: 3 יריות נשמעו בכיכר מלכי ישראל

Featured Replies

פורסם

כל הכבוד, ניצחת את המערכת, אתה גאון, אתה ממש הראשון שחושב על הדברים האלו!

פשוט מדהים,

המדינה הזאת \ העולם הזה,

ממש לא צריך עוד כמוך,

לטובתך וטובת כולם, לך לפסיכולוג.

מבין שנינו אתה רואה את המציאות בצורה שאפשר לעשות עם הפלסטינים שלום אז מכאן נובע שאתה צריך ללכת לפסיכולוג

• תגובות 55
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחיי , אתה צודק,

הפלסטינים הם לא בני אדם, הם גזע אחר, אי אפשר לעשות איתם שלום, איך הייתי כל כך עיוור...

תגיד , הבית ספר שלך יודע שהוא מגדל נאצי בבית הספר שלו? ההורים שלך יודעים?

ורבין.....

גם אם אתה לא אוהב אותו, בלשון המעטה, זה לא העיניין, גם אם הוא היה רוצח, הפיתרון לזה הוא לא לרצוח אותו בייחוד אם הוא ראש ממשלה.

פותרים דברים בדיבורים, אם אתה רוצה , אתה יכול ללכת לחיות בכלא, שם אתה תסדר מצויין, תהרוג את מי שלא מוצא חן בעיניך.

ד"א,

לפי איך שאתה מדבר, נראה לי שאתה יותר נופל לקטגוריה של " אי אפשר לעשות שלום איתך" + "לא בני אדם".

מצטער שאני כ"כ בוטא, אבל זה מעצבן, כואב ומאכזב.

אני לא מת על ישראל, בלשון המעטה, אבל רבין היה אחד מהמנהיגים הגדולים של ישראל ומותו היה "the day the music died" למי שמכיר את דון מק'לין.

פשוט מפחיד אותי שיש אנשים כמוך בישראל...

לא שהיו לי אשליות שלא יהיו כאלו כמה שנים אחרי הרצח...

פורסם

בחיי , אתה צודק,

הפלסטינים הם לא בני אדם, הם גזע אחר, אי אפשר לעשות איתם שלום, איך הייתי כל כך עיוור...

ורבין.....

גם אם אתה לא אוהב אותו, בלשון המעטה, זה לא העיניין, גם אם הוא היה רוצח, הפיתרון לזה הוא לא לרצוח אותו בייחוד אם הוא ראש ממשלה.

פותרים דברים בדיבורים, אם אתה רוצה , אתה יכול ללכת לחיות בכלא, שם אתה תסדר מצויין, תהרוג את מי שלא מוצא חן בעיניך.

ד"א,

לפי איך שאתה מדבר, נראה לי שאתה יותר נופל לקטגוריה של " אי אפשר לעשות שלום איתך" + "לא בני אדם".

אני לא מת על ישראל, בלשון המעטה, אבל רבין היה אחד מהמנהיגים הגדולים של ישראל ומותו היה "the day the music died" למי שמכיר את דון מק'לין.

לא הם לא בני אדם

הם גזע נחות וצריך להקים תאי גזים בשבילם

מרוצה ?!?!?!?

אם רבין לא היהי נרצח היינו מאבדים את הגולן ואת חצי מי-ם

אז וב שהוא נרצח כי אני לא רוצה שליטה פלסטנית קרובה לביתי

פורסם

בחיי , אתה צודק,

ורבין.....

ד"א,

עזוב מה אתה מתרגש ממנו?, הוא ילד

כשהוא יגדל הוא יבין שלא הכל שחור ולבן ושקיצוניות לצד זה או אחר לא מובילה לשום דבר פרודוקטיבי

גם אני לא מסכים עם הדעות של רבין, וגם אני חושב שהסכם אוסלו רק הזיק בטווח הארוך למדינת ישראל ולא הניב שום פרי

אבל מכאן ועד לתמוך ברצח ראש ממשלה במדינת ישראל הדרך מאוד מאוד רחוקה

אתה לא מבין שרצח של אישיות פוליטית במדינה דמוקרטית מערער על כל היסודות של המדינה?

אתה לא קולט לאיזה נזק יגאל עמיר גרם ברצח?

זה מעשה בל ייעשה , נקודה.

זאת מדינה דמוקרטית, יש פה חופש בחירה, יש חברי כנסת ומפלגות שדרכם אתה יכול לקדם את האג'נדה הפוליטית שלך

זאת הדרך לעשות שינויים, לא ע"י רצח כמו במדינת עולם שלישית נחשלת

פורסם

עזוב מה אתה מתרגש ממנו?, הוא ילד

כשהוא יגדל הוא יבין שלא הכל שחור ולבן ושקיצוניות לצד זה או אחר לא מובילה לשום דבר פרודוקטיבי

גם אני לא מסכים עם הדעות של רבין, וגם אני חושב שהסכם אוסלו רק הזיק בטווח הארוך למדינת ישראל ולא הניב שום פרי

אבל מכאן ועד לתמוך ברצח ראש ממשלה במדינת ישראל הדרך מאוד מאוד רחוקה

אתה לא מבין שרצח של אישיות פוליטית במדינה דמוקרטית מערער על כל היסודות של המדינה?

אתה לא קולט לאיזה נזק יגאל עמיר גרם ברצח?

זה מעשה בל ייעשה , נקודה.

זאת מדינה דמוקרטית, יש פה חופש בחירה, יש חברי כנסת ומפלגות שדרכם אתה יכול לקדם את האג'נדה הפוליטית שלך

זאת הדרך לעשות שינויים, לא ע"י רצח כמו במדינת עולם שלישית נחשלת

אני מתכוון שטוב שהוא מת והלוואי שהיה מת מהתקף לב

ככה לא הייתי צריך כל שנה לסבול את תקופת רבין

אתה מוכן להסביר ל למה אין יום רחבעם זאבי ?

גם הוא נרצח רצח פוליטי

אפילו שזה ע''י ערבי

פורסם

אני מתכוון שטוב שהוא מת והלוואי שהיה מת מהתקף לב

ככה לא הייתי צריך כל שנה לסבול את תקופת רבין

אתה מוכן להסביר ל למה אין יום רחבעם זאבי ?

גם הוא נרצח רצח פוליטי

אפילו שזה ע''י ערבי

כי גאנדי מה לעשות, לא היה ראש ממשלה

גם את ארלוזורוב רצחו ואין יום ארלוזורוב, גם את אמיל גרינצוויג רצחו ואין יום אמיל גרינצוויג

פורסם

יש הבדל "קטן" בין איש ציבור שהתנקש בו אויב מבחוץ, מאשר איש ציבור שנרצח ע"י מישהוא משלנו.

יש הבדל בכ"כ הרבה רבדים.... אבל הם כולם ברורים מאיליהם ולא דורשים הסבר.

פורסם
  • מחבר

giloman התגובה שלך (שסחפה לצערי את כל הדיון) לא היתה הכרחית

זה דבר אחד לא להסכים עם דרכו/מעשיו ודבר אחר לגמרי להתבטות בצורה המכוערת הזאת.

אני באמת מקווה שתתבגר (אם אני זוכר נכון, אתה עוד ילד קטן)

ומקווה שתקבל עוד הרבה עונשים חינוכיים כמו שקיבלת כי איך שזה נראה, הרבה לא למדת ממנו

פורסם

התגובה שלו מראה שעשר שנים אחרי הרצח עדיין לא למדנו כלום ומחר אנחנו יכולים להתעורר עם ראש ממשלה מת ועם ישראלים שחוגגים. אנשים עדיין מאמינים שהם יכולים לרצוח לנו את הדעות, את החופש, את הדמוקרטיה ואת התקווה. כולי תקווה שהדמוקרטיה תתמודד באמצעים תקיפים כנגד אנשים כאלו.

פורסם

אני ממש לא עצוב שרצחו את רבין

חד וחלק בדרך עקיפה רבין רוצח עדין אפשר לראות זאת היום.

כל הקונפירציה בכל הסיפור הזה בלוף ותוכנית לא מוצלחת של השב"כ

פורסם

:s07:

כן, איך לא חשבו על זה קודם, השב"כ אשם!

הגילומן סתם ילד שחושב שהוא מרדן, ושבני גורן זה הדבר הכי גרוע בעולם (חתימה...).

לבוא עם בלונים, איזה ילד...

למה אין יום גאנדי?

דבר ראשון קוראים לו רחבעם זאבי ז"ל, הוא היה איש אשכולות, איש הארץ, צבר עם משפחה של 7 דורות בארץ,

והוא נרצח, נרצח ע"י פלסטינים במה שנראה דווקא כמו רקע לאומני/פוליטי, הרצח הוא אבדה גדולה לישראל.

אבל מה, הוא לא היה ראש ממשלה, אם הוא היה ראש ממשלה, אז גם לו היה יום....

למזלה של המדינה, אותם אנשים שבעד רצח פוליטי נוסף מבפנים, מתכננים לעזוב את הארץ...

פורסם

מגיל 9 אני כבר לא מגיע לימי רבין

ואם הייתי חייב להיגיע הייתי מגיע עם בלונים !

אני לא חושב שבני גורן זה גרוע ,אני פשוט שונא מתמטיקה (אפילו שאני מקבל במתמטיקה לא פחות מ90 ) בעיקר בגלל שבאלגברה צריך המון תרגול ואי

אפשר פשוט להשתמש בשכל כמו בגאומטריה . ניחשת נכון , אני שונא להשקיע - יש לי מספיק דברים על הראש והדבר האחרון שאני צריך זה לקרוע את התחת

ולעשות ש.ב במתמטיקה .

אני לא בעד רצח פוליטי , זה שאמרתי שטוב שהוא מת לא אומר שאני בעד רצח פוליטי אני פשוט חושב שהמדינה הייתה נחרבת אם הוא לא היה מת

ומישהו היה צריך לעשות את זה בכדי לשמור על המדינה (אם לא הטבע -המצב האופטימלי , אז האדם חייב :angryfire: )

ועוד משהו , אתה מכון להסביר לי מאיפה הגיעה יריה שלישית :2gunsfiring:?

הרי ידוע שיגאל אמיר ירה שתיים וברבין היו 3 חורים אז מאיפה השלישית הגיעה :nixweiss: ?!

פורסם

גילומן, תאמין לי שיביא יום ותתגעגע לבני גורן... אין לך מושג בחיים אם אתה חושב שש.ב. במתמטיקה זה סוף העולם.. וזה רק מוכיח שאין לך זכות להתערב ובכלל להביע דיעה בנושא- כי פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר!

רבין לא הייה מספיק לעשות הרבה מעבר למה שהוא עשה עד הבחירות של 96' שבהם לא הייה לו שום סיכוי לנצח, והממשלה שהייתה קמה הייתה מבטלת את כל ההסכמים. תמיד אפשר למצוא דרך לעשות את זה...

ולגבי הירייה השלישית, גם אם הייתה, היא לא פגעה במקום שהייה הורג אותו (אם אני לא טועה היא הייתה בבטן התחתונה...)

ועל סמך מה אתה אומר שערבים הם לא בני אדם? (לא שאני אומר שהם כן...)

פורסם

אני לא בעד רצח פוליטי , זה שאמרתי שטוב שהוא מת לא אומר שאני בעד רצח פוליטי אני פשוט חושב שהמדינה הייתה נחרבת אם הוא לא היה מת

ומישהו היה צריך לעשות את זה בכדי לשמור על המדינה (אם לא הטבע -המצב האופטימלי , אז האדם חייב  :angryfire:

מי אתה שתכפה בכוח הזרוע את הדיעות שלך על ממשלה שנבחרה ברוב דמוקרטי?

לא סתם כל הרוצחים הגיעו מהימין.

פורסם

מה הקשר בין הדעה הפוליטית שלך לתמיכה ברצח ?

טעות או לא טעות... ההחלטות שמנהיגים נבחרים מקבלים לא הופכים אותם לפושעים.

הם נבחרו בשביל לעשות את ההחלטות האלה... ההחלטות הם גורליות וגוררים השלכות על החיים של כולנו

אבל זה לא הופך מנהיג לפושע אם הוא קיבל החלטה רעה.

אולי גם את כל מנהיגי אירופה לפני מלחמת העולם השנייה צריך לשפוט בגלל שהתרפסו בפני היטלר...?

איך הם יכלו לדעת... היהודים בעצמם לא ברחו.

איך רבין יכל לדעת... זה לא כאילו שהוא היה היחיד ששם מבטחו בערפת. אם להזכיר לך הראשון ששם את ערפאת

במרכז הבמה הבין לאומית היה שמיר שדן איתו בוועידת מדריד ב 91.

אבל אתה ילד קטן וטיפש ועדיף שתחסוך את הדעות שלך מעלינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים