פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אני לא הראשון שאומר את זה, ובטח לא האחרון, אבל... די! מספיק עם הרביניזציה הזאת כבר... כל ישראל נהיתה לי רבין. זה כבר מגוחך.זוכרים, אל תדאג, זוכרים...
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים כותרת לא נכונה היו שתי יריות ! הכדור השלישי הוא מסתורי :2gunsfiring:רבין היה רוצח והגיע לו למות מי שיורה ביהודים ששוחים ובורחים מספינה בוערת הוא רוצח ! (אלטלנה ) רבין רוצח וטוב שהוא מת
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים ^^^עוד בנאדם שקורא את התעמולה של אלטלנה...giloman, אתה באמת בנאדם מסכן...
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים ^^^עוד בנאדם שקורא את התעמולה של אלטלנה...giloman, אתה באמת בנאדם מסכן...בוא נגיד שאחרי הרבה מחקר בנושא ועבודה של 80 עמודים כעונש על התבטאות לא נכונה בבי''ס מציגה תמונה ברורה למדי על רבין הרוצח הוא ביילין ופרס אחריים לכל ישראלי שנהרג בפיגוע מאז אוסלו -זה נקרא רצח \ הריגה
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אהאה, מעניין מאיפה המקורות שלך היו....כי כבר שמעתי הרבה מאוד סיפורים סותרים, אבל על עובדה אחת אי אפשר להתווכח, בן גוריון לא רצה שהאצ"ל יהיה כח לוחם נוסף ונפרד לצה"ל והורה להטביע את אלטלנה.המשפט האחרון שלך אפילו לא שווה התייחסות
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אהאה, מעניין מאיפה המקורות שלך היו....כי כבר שמעתי הרבה מאוד סיפורים סותרים, אבל על עובדה אחת אי אפשר להתווכח, בן גוריון לא רצה שהאצ"ל יהיה כח לוחם נוסף ונפרד לצה"ל והורה להטביע את אלטלנה.המשפט האחרון שלך אפילו לא שווה התייחסותלהמ הוא לא שווה ? אתה מפחד להביט לאמת בפרצוף שאוסלו היה אחד הדברים הכי גרועים שקרו למדינה ? ששמאלן טיפוסי בקשר לאלטלנה -בן גוריון היה אידיוט אטום בפרשה הזאת אבל רבין היה הקצין (הרוצח)שנתן הוראה לירות בכל מי שקפץ מהספינה אפילו שההוראות היו רק לשרוף אותה ולהטביע אותה ... והייתה לנו מלחמת אחים רצינית מאוד אם בגין לא היה האיש הגדול מביניהם (בינו לבין בן גוריון )
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים לא, זה לא אחד הגרועים, משהו היה קורה, sooner or later, ולצערי אתה עיוור בקונספציה של עצמך להבין את זה.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים בן עשרה טיפוסי..., אני רק מקווה שההורים שלך מספיק חכמים וטובים לעזור לך לצאת מזה עד שתתבגר...
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים בוא נגיד שאחרי הרבה מחקר בנושא ועבודה של 80 עמודים כעונש על התבטאות לא נכונה בבי''ס מציגה תמונה ברורה למדי על רבין הרוצח הוא ביילין ופרס אחריים לכל ישראלי שנהרג בפיגוע מאז אוסלו -זה נקרא רצח \ הריגה משום מה לא נראה לי שלמדת את הלקח שלך
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים משום מה לא נראה לי שלמדת את הלקח שלך אני בכל יום רבין פשו לא מגיע לבי''ס ואם יש מבחן באותו אני מגיע עם חולצות צבעוניות ובלונים !
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים כל הכבוד, ניצחת את המערכת, אתה גאון, אתה ממש הראשון שחושב על הדברים האלו!פשוט מדהים,המדינה הזאת \ העולם הזה,ממש לא צריך עוד כמוך,לטובתך וטובת כולם, לך לפסיכולוג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.