עבור לתוכן

התייעצות לגביי מפרט - המשתמש integral בבקשה תכנס

Featured Replies

פורסם

אהלן, פתחתי פה פעם ת'רד על זה שאני מעוניין לקנות מחשב וכל זה, עם הזמן שוטטתי בפורום והתחלתי להבין קצת יותר על החלקים של המחשב (אני חייב לציין שהפורום הזה לימד אותי הרבה) התקציב שלי בהתחלה היה 3000 בלי מסך, הבנתי שאי אפשר להוציא עם זה משהו טוב אז החלטתי לגרד עוד הרבה כסף ולהעלות את התקציב ל-4150 בערך לא כולל מסך וציוד הקפי. המפרט:

AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray

Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard

Samsung 1024MB DDR-II DDR 533 Memory

Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939

Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card

Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5` FDD

NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW

Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD

סה"כ : 3898.46 ¤

לא כולל מארז כמו שציינתי יש לי עוד בערך 250 ש"ח למארז

עכשיו למשתמש integral שעזר לי המון המון בפעם הקודמת, כמו ששמת לב במעבד העלתי ל-3.2 זה עוד 50 ש"ח, זיכרון העלתי לג'יגה, הלכתי על הכרטיס מסך שהמלצת לי עליו, והעלתי גם את הדיסק הקשיח ל-160 במקום 80. המארז שנתת לי משום מה לא נמצא כבר באתר של logicpc אז אני צריך מארז אחר.

עכשיו אם אני לא טועה המחיר הזה בגלל הכרטיס מסך אמור להיות עבור מזומן לא? יש סיכוי לאותו כרטיס מסך שיהיה בתשלומים? לא יודע אולי חברה אחרת או משהו?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט אם לרדת בכרטיס מסך ל- Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 128 Mb Retail Video Card

חסכון של 400 ש"ח (משמעותי ) ולפי מה שהבנתי לא בטוח בכלל שהכרטיס מסך Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card יעבוד טוב על משחקים של עוד שנתיים - שלוש, אז אני מעדיף לקנות את ה- FX6600 ולשדרג בעוד שנתיים שהוא כבר לא יהיה טוב למשהו שיתאים לדרישות בעוד שנתיים. מה אתם אומרים? בעיקרון אני חושב שהמחשב הזה אמור להספיק להרבה זמן בטווח הארוך, 160 ג'יגה יספיקו לי לפחות ל-5 שנים, היום אני בקושי מנצל 30 ג'יגה מתוך ה-40 שיש לי. זיכרון ג'יגה גם אמור להספיק לשנתיים-שלוש לא? בעיקרון אני מאמין שאני אשדרג את המחשב בעוד שנתיים - שלוש כאשר התקציב שלי יהיה הרבה יותר גדול, לצערי קשה לי מאוד להוציא עכשיו הרבה כסף, אז אני גם ככה בקושי מצליח לגרד את ה-4000 אז כל שקל חשוב לי, בעוד שנתיים כבר התקציב שלי יגדל בהרבה להערכתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים