עבור לתוכן

האם יש הבדל משמעותי ל-gamer שיש לו מערכת 5.1 בין ה-soundstorm לבין ה-fx?

Featured Replies

פורסם

הערה חשובה, יש לי מערכת :

reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers

ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר

השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom)

השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?

פורסם

מהניסיון שלי כל כרטיסי ה on bord הם על הפנים למרות שדווקא שלך הוא סוג של יוצא מהכלל ולא אמור להיות כזה גרוע

למרות זאת לפי דעתי שדרוג כרטיס קול לאחד איכותי יתן לך שיפור מאוד רציני החל מאודיג'י ווליו ב295ש"ח לX-FI ועד לכרטיסים מקצועיים יותר

אם היעוד שלך הוא משחקים אז היתי משדרג לפחות לווליוו ואם יש קצת יותר תקציב אז לX-fi

פורסם

הכרטיס קול און בורד אמור להספיק למשתמשים ממוציעים+-..(כמוני..)..

הבדלים יהיו במיוחד עם כרטיסים איכותיים ופחות עם כרטיסים ממוצעים+-....(אבל יהיו הבדליים..)

אם יש לך תכסף תשקיע..

פורסם

השיפור שתקבל לעומת ההשקעה הכספית ממש לא כדאית

הסאונדסטורם עדיין נחשב כרטיס איכותי וקידוד דולבי זה לא דבר שקל למצוא כיום

פורסם
  • מחבר

יש לי אפשרות לקבל כמעט בחינם מבן דוד שלי

sound blaster live value 5.1

יש לו יציאה דיגיטלית ,אולם היא לא אופטית ,אבל זאת לא בעייה מפני שיש לי גם חיבור rca דיגיטלי ב-reciever

(מובן שאפשר גם להמשיך להישתמש ב-soundstorm לסרטים ואילו למישחקים להישתמש ב-live)

ככול הידוע לי xp תומכת בלי שום בעייה בשני התקני קול בלי שום בעייה.

השאלה היא : האם כרטיס קול pci יעודי שכזה עדיף במישחקים על פני ה-soundstorm on board?

פורסם

ממש ממש ממש לא... לפי בנצ'ים שראיתי הSS משתווה ואף לפעמים עוקף את הAUDIGY 1 וגם את ה2 בביצועים והאיכות שלו לא נופלת מהם ואפילו עולה...(ועוד פעם, קידוד דולבי דיגיטל 5.1 זה לא דבר של מה בכך, אין אותו בהרבה כרטיסים) רק תדאג להתקין לו את הדרייבר הכי חדש מבית NVIDIA...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים