פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים שאלה שחבר שלי שואל... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ויש לי בעיה,כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס,הכוונה לדסקטופ,אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט,וזה ממשיך שוב פעם ושוב פעם...בלי הפסקה. נכנסתי לביוס,והכל שם תקין,(דרך אגב,כשאני בביוס,המחשב נשאר דלוק ולא עושה ריסטרט). אני חושב שאולי זאת תוכנה שגורמת לכך,מה אתם אומרים,מה לעשות? תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים שאתה בביוס תבדוק מעלותתנסה להפעיל מצב בטוח ואם מצב בטוח עובד תיכנס לתקייה WINDOWS ואז לתיקיה MINIDUMPתכווץ הכל לקובץ אחד ותעלה לאתר
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה עכשיו עוד משהו,איך אני מפעיל את המצב הבטוח? תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים כמו הVGA אתה עושה ריסטארט ואז לוחץ הרבה על F8 עד שנהיה לך מסך שצריך לבחור בו כמה אפשרויות ואחת מהן היא מצב בטוח SAFE MODE (אם ככה רושמים את זה) יש לך גם אפשרות לבחור בVGA שתבצע את כל זה תעלה לאתר את הקובץ מינידאמפ
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים שאלה שחבר שלי שואל... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ויש לי בעיה,כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס,הכוונה לדסקטופ,אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט,וזה ממשיך שוב פעם ושוב פעם...בלי הפסקה. נכנסתי לביוס,והכל שם תקין,(דרך אגב,כשאני בביוס,המחשב נשאר דלוק ולא עושה ריסטרט). אני חושב שאולי זאת תוכנה שגורמת לכך,מה אתם אומרים,מה לעשות? תודה התקנה חדשה של windows ? או שזה קרה סתם פיתאום ?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר OMG_Madness אכן,ההתקנה של הווינדוס חדשה,מלפני כמה ימים. lm שלחתי לך את הקובץ באימייל,כי גם אחרי הכיווץ אי אפשר היה להעלות אותו לאתר. אשמח לעוד תגובות. תודה רבה.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים כן, יש סטיקי בפורום תמיכה טכנית, תעשה כל מה שרשום שם (אאא, והפוסט הזה שייך לשם גם כן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.