עבור לתוכן

סקירה על הכרטיס 7800 GTX עם 512MB

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התוצאה של ה 3DMARK מרשימה :xyxthumbs:

יותר טובה מה 1800XT... אבל זה עוד לא כל הפוטנציאל של הכרטיס...

הכרטיס בבדיקה הזאת (3DMARK) מוגבל ל 250MHZ לליבה !!!

אלו הם בעיות בדרייברים. NVIDIA תשחרר חדשים ואז התוצאה תהיה יותר גבוהה :xyxthumbs:

פורסם

מרשים ביותר כנראה בכל זאת יהיה מתחרה ל-x1800xt 512 תודה :xyxthumbs:

פורסם

עם דריוורים חדשים שיתאימו לו הוא יהיה הכרטיס הכי חזק בעולם לעוד הרבה הרבה זמן(או שלא ::))בכל מקרה יהיה מאוד מעניין לראות מערכת SLI של המפלצת+OC עצבני אני די בטוח שהתוצאה יכולה להגיע ל28,000+!!! :screwy:

פורסם

עם דריוורים חדשים שיתאימו לו הוא יהיה הכרטיס הכי חזק בעולם לעוד הרבה הרבה זמן(או שלא ::))בכל מקרה יהיה מאוד מעניין לראות מערכת SLI של המפלצת+OC עצבני אני די בטוח שהתוצאה יכולה להגיע ל28,000+!!! :screwy:

טוב שלא הגזמת 28 אלף?

תוריד לפחות כמה אלפים

פורסם

טוב שלא הגזמת 28 אלף?

תוריד לפחות כמה אלפים

אם כל כרטיס מקבל בסטוק בלי OC בלי כלום 10,000 וזה גם כן בלי דריוורים טובים בשבילו אז 2 כאלו זה כבר 20,000 ו+OC+דריוורים טובים לכרטיס זה יכול בקלות להגיע ל25,000 :P

פורסם

אם כל כרטיס מקבל בסטוק בלי OC בלי כלום 10,000 וזה גם כן בלי דריוורים טובים בשבילו אז 2 כאלו זה כבר 20,000 ו+OC+דריוורים טובים לכרטיס זה יכול בקלות להגיע ל25,000 :P

מה???סבבה הכרטיס מגיע ל10000 אבל מי אמר ששניהם ביחד עם OC יתנו לך 100%?

יש לך צוואר בקבוק אל תשכח

אני מאמין ששניים כאלה סוחטים את ה22 אלף

מישהו יודע מה השיא העולמי של 3DMARK?

פורסם

מה???סבבה הכרטיס מגיע ל10000 אבל מי אמר ששניהם ביחד עם OC יתנו לך 100%?

יש לך צוואר בקבוק אל תשכח

אני מאמין ששניים כאלה סוחטים את ה22 אלף

מישהו יודע מה השיא העולמי של 3DMARK?

מערכת SLI של 7800GTX הגיעה לתוצאה של 17,000 ומשהו ::)

פורסם

זה בעקרון אמור להיות הכרטיס שיניע את הפלייסטיישן 3...

הכרטיס חזק אבל המחיר בשמיים...600 יורו זה 700 דולר :bash:, זה רק עניין של זמן עד שATI תוציא

עכשיו כרטיס עם יותר צינורות עיבוד רק בשביל להראות שהם יותר חזקים, כמובן המחיר יהיה דומה...

פורסם

וואו אתה מגזימן למה לא הם גם יעברו את ה-30K תקשיב אם 2 7800GTX בSLI אם OC מטורף עשו 17K אז למה שהם יעברו את ה-21K אולי 22K אבל יותר מיזה זה כבר לא יעשה וחוץ מיזה הCF כנראה מנצל יותר טוב את שני הכרטיסים אז יש מצב שהX1800XT אם 512 בCF יוציא יותר מהם..... וחוץ מיזה בטח ATI יוציאו כרטיסים מיוחדים מסדרת הX1800 כמו שהם עשו אם הX800 והX850 ואלו יהיו באמת כרטיסים חיות

פורסם

חורף חם הולך להיות בכל מה שקשור לכרטיסי המסך :xyxthumbs:

פורסם

וחוץ מיזה הCF כנראה מנצל יותר טוב את שני הכרטיסים אז יש מצב שהX1800XT אם 512 בCF יוציא יותר מהם

מאיפה אתה יודע את זה?

פורסם

בנוגע למה שנאמר לגבי התוצאות , אני חושב שבאופן התיאורטי קצת קשה לדעת מה תהיה התוצאה של שני 7800gtx 512 mb עם oc אלא עם כן מישהו ינסה זאת ויבדוק .

פורסם

בנוגע למה שנאמר לגבי התוצאות , אני חושב שבאופן התיאורטי קצת קשה לדעת מה תהיה התוצאה של שני 7800gtx 512 mb  עם oc אלא עם כן מישהו ינסה זאת ויבדוק .

אני מוכן לבדוק אחי ,רק תלווה לי איזה 9000 שקל לכרטיסים ,ועוד איזה 9000 למחשב עצמו :please:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים