עבור לתוכן

7800GT לא מגיע לתוצאות שרואים בבנצ'ים.

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי 7800GT של לידטק, עם ספק 480W של TT , למערכת מחוברים: , שני הרדיסיקים של 200GB, צורב די וי די, צורב סידי רום, מעבד 3800 X2 , כרטיס טלויזיה וAUDIGY ו3 מאווררים של 80MM ו1 של 120MM .

בכל הבנצ'ים אני לא מגיע לתוצאות שרואים באתרים רישמיים, כך למשל ב3DMARK05 אני מוציא 6600~6800, בFEAR 1280X960 X4AA X16AF 30 פריימים ממוצע.

http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_6800_gs_performance/page13.asp

בבנצ'מארק הזה למשל הוא מוציא 38 פריימים על אותן הגדרות.

המחשב עבר פירמוט, כרגע אני מריץ 81.85WHQL.

יכול להיות שהכרטיס תקול? חסר מתח?

אני לא חושב שזה חוסר בכוח עיבוד של המעבד כי הוא בכל זאת חמוד וההפרש במשחקים האלו בין הבנצ'ים של האתר לבין שלי לא גדולים.

למישהוא יש רעיונות?

תודה רבה!!!!

• תגובות 31
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא אותן הגדרות

אתה מריץ AFX16 והם X8

פורסם
  • מחבר

הבדל זניח, אין כמעט פגיעה בביצועים בשמחק הזה, בדקתי.

פורסם

שמת במקרה גם SOFT SHADOWS במשחק F.E.A.R.?

פורסם

הספק הזה מצליח לתת מטח יציב ל2 הרד דיסקים של 200GB + מערכת כזאת? :nixweiss:

פש... (מפתיע הייתי אומר :silly: )

פורסם
  • מחבר

הסופט שדואס לא יכול לעבוד עם AA אבל אחרי שהתקנתי מחדש את המחשב וגם וידאתי שאני אפילו לא מפעיל לשניה את הSOFT SHADOWS.

אני מבין מההערה האחרונה הצינית - משהוא, שיכול להיות שזה הספק?

מה מומלץ?

סכ"ה כל המערכת לא מגיע ל480 וואט....

פורסם

תבדוק שהכרטיס לא בUC כי פעם קרה לאיזה מישהו פה... :nixweiss:

וגם תמחק את כל הדריוורים(ציפסט,כרטיס מסך)ותוריד את הכי חדשים ותתקין אותם ותבדוק שוב!!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המחשב עבר פירמוט היום, הוא עם הדרייורים הכי חדשים (הרישמיים), הוא לא יכול להיות בUC בגלל שרק שיחקתי עם אובר של תוכנה מה שאומר שאחרי פירמוט לא אמור להשאר זכר לאובר.

פורסם
  • מחבר

ההגדרות שלי בידיוק אותו הדבר חוץ מהסאונד אבל בדקתי זה לא מה שעושה את ההפרש, מה גם שאני לא חושב שבמבחן שנתתי שמו בלי סאונד.

פורסם

הם השתמשו בFX-57 ואתה ב3800 X2

אני לא חושב שיש פה קונספירציה ;)

פורסם
  • מחבר

במשחק הזה כמו גם ב3DMARK05 להפרשים בין המעבדים ברמות האלו אין חשיבות, אם אתה מתעקש, ישנם את אותם בנצ'ים למערכות של 4800+, שאת המהירות שלו אני עובר בקלות באובר ומגיע ל2800MHZ , עדיין התוצאה לא משתנה.

פורסם

אני לא יודע כמה אמורים לקבל בלי OC ... אני הגעתי ל- 8305 בציון הסופי עם OC

7800GT של לידטק

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לבדוק לי כמה את מוציא בלי אובר ועל איזה מערכת?

פורסם

יכול להיות שהתקנת אותו בסלוט התחתון שבלוח? אם כן, תנסה בעליון .. אצלי זה פעל על X2 בתחתון ובעליון על X16 וההבדלים היו משמעותיים -> 6500 ב3DMark2005 הפך ל7200 וכמובן שהFPS במשחקים השתפר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים