פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים נו באמת, למה גורמים לך הסקרים? להיות ב-Hi? אין לך בחורה? אתה מינה צמח הדור הבא? מה? תסביר לי...
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים Truth is that I used to sleep at 6-8am usually, and sometimes later (at 12pm or so)Recently and in the past few days, I was determined to change my bad habbitsand now I'm proud to announce yesterday I've slept at 9pm.Hurrah!
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים נו באמת, למה גורמים לך הסקרים? להיות ב-Hi? אין לך בחורה? אתה מינה צמח הדור הבא? מה? תסביר לי... אני בד"כ הולך לישון בסביבות 2-4 בלילה ומתעורר בערך ב2 בצהרים
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים תשמע עכשיו חופש ... יושנים מתי שרוצים .אבל כמו שאומרים :"ולפעמים החגיגה נגמרת , סוגרים את האורות" למי שלא הבין החופש נגמר ..והציטוט הוא מהשיר האחרון באלבום של סאבלימנל-האור והצל .
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים תשמע עכשיו חופש ... יושנים מתי שרוצים .אבל כמו שאומרים :"ולפעמים החגיגה נגמרת , סוגרים את האורות" למי שלא הבין החופש נגמר ..והציטוט הוא מהשיר האחרון באלבום של סאבלימנל-האור והצל .דיסק שולט, אבל זה סאמפל משיר אחר הפזמון.ד"א, שמת לב שאיך שהם שרים את הראפ באמצע השיר, זה ממש דומה לשיר של dmx, who we be?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.