עבור לתוכן

סייר קבצים עם טאבים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי, אני עובד הרבה עם קבצים בתיקיות שונות במקביל, ובד"כ פתוחות לי כמה חלונות של תיקיות שונות, כך שעבודה עם חלון אחד שכולל טאבים עבור התיקיות השונות תייעל בצורה ניכרת את העבודה עם מספר תיקיות במקביל.

פורסם

אולי אתה מכיר את Total Commander?

חוץ מזה שהיא תוכנת ניהול קבצים מצויינת עם מלא פלאגים, יש לה גם טאבים (אני אישית לא משתמש בהם, לא ממש שימושי)

TC הוא התחליף של אקספלורר אצלי כבר כ6 שנים

www.ghisler.com

פורסם
  • מחבר

ל-Total Commander אין טאבים. :s05:

פורסם

כשתמצא פתרון תודיע גם לי... אני באותה סירה.

בזמנו ניסיתי את Xplorer2 אבל זה לא היה הפתרון המושלם מבחינתי ומחקתי אותה בסוף.

פורסם
  • מחבר

^^^

כבר חשבתי שאני היחיד שצריך סייר קבצים עם טאבים.

כאשר לא היו דפדפנים עם טאבים, אז אנשים הסתדרו פחות או יותר (לא ממש) עם דפדפן בלי טאבים. אבל, אחרי שאתה נותן לבנאדם דפדפן עם טאבים, הוא לא מבין איך הוא הסתדר בלי זה עד אז. אותו הדבר לגבי סייר הקבצים של Windows.

פורסם

ל-Total Commander אין טאבים. :s05:

אכן יש לו טאבים...

untitled14sc.png

פורסם
  • מחבר

איזו גירסה זו (אני משתמש בגירסה 6.03)?

מדובר אולי בתוסף?

בכל אופן, Total Commander זה לא בדיוק מה שאני מחפש, מכיוון שאני מעוניין בתוכנה שדומה ככל האפשר לסייר הקבצים הרגיל של Windows עם לחצנים של Cut, Copy, Paste, Undo וכו', אבל עם טאבים.

פורסם

אני עושה זאת עם דפדפן מקסתון המתוק שילייייי. Ctrl-N פותח טאב חדש, אני כותב שם C נקודתיים אנטר, שוב Ctrl-N אז D נקודתיים אנטר ונגמר הסיפור.

פורסם

^^ זה פשוט זוועתי (לפחות עם FF).

הרי אין לך שום ממשק נורמלי (למעט זה של הדפדפן).

עדיף כבר לעבוד עם DOS 6.22

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לעבוד ככה עם הדפדפן? :s05:

אין לו אפילו לחצנים בסיסיים כמו Cut, Copy, Paste. :nixweiss:

פורסם

אולי אתה מכיר את Total Commander?

חוץ מזה שהיא תוכנת ניהול קבצים מצויינת עם מלא פלאגים, יש לה גם טאבים (אני אישית לא משתמש בהם, לא ממש שימושי)

TC הוא התחליף של אקספלורר אצלי כבר כ6 שנים

www.ghisler.com

סייר קבצים הכי נוח ועוזר שיכול להיות !!! קיצור מקלדת לכול אופציה שקיימת בתוכנה ואני אישית חייב אותה על כול מחשב שאני עובד עליו מטעמי נוחות והתרגלות......

תנסה ולא תוכל לחזור אחורה .......

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-Total Commander מזה זמן רב (עוד מהימים שקראו לה Windows Commander) למטרות מסויימות, אבל הוא לא ידידותי במיוחד, והממשק שלו לא כ"כ מתאים לי לעבודה שוטפת.

אני רוצה בעיקרון סייר קבצים קל (בלי אופציות מיותרות) עם טאבים שמשתמש במנוע של Explorer, כמו ש-Maxthon משתמש במנוע של Internet Explorer, אבל מוסיף לו טאבים, אבטחה ופונקציות נחמדות ושימושיות נוספות.

פורסם

Borg, אני חושב שאני יודע למה ExplorerXP קורסת לך.. היא מחשבת את הגודל של הכוננים/תיקיות/קבצים בכל הפעלה שלה.. מה שיכול לקחת קצת זמן או לתקוע אותה..

http://www.explorerxp.com/faq.html#q2 , אני חושב שזה יעזור..

פורסם
  • מחבר

בזמן הפעלת התוכנה, אין פעילות מאסיבית של הדיסק הקשיח, ואין סימן לכך שהתוכנה עסוקה.

התוכנה לא נתקעת, אלא פשוט קורסת (החלון שלה נעלם) ברגע שאני מנסה לגשת בה לאיזושהי מחיצה או תיקייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים