פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מה המצב חבר'ה ,הגיע זמני וגם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי,הבעיה היא שאין לי מושג בזה , אז מה אני כן יודע שאני צריך :א. הוא חייב להתחבר ל Receiver, כלומר הוא חייב TV-Out אני משתמש בטלוויזיה כמסך במין media center ענק שכזהב. הוא צריך להיות כרטיס טוב , 256MB זכרון , 3D ראוי והוא צריך להיות תואם ללוח אם אינטל רוקלייק (או משהו כזה , אני לא זוכר בדיוק מה יש..)ג. הוא צריך לסחוב משחקים כבדים (battlefiled2 , AoE 3 וכד') בצורה טובה .. על מסך טלוויזיה גדול (יש לציין..)ד. ואולי הקריטי הוא לא צריך לעלות יותר מ-1500 ש"ח המלצות ?
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אם יש לך את ה-ROCKLAKE אז יש לך AGP. לרוב הכרטיסים החדשים שיוצאים יש יציאת TV-OUT ככה שזו לא בעיה. ראיתי לאחרונה את ה-X800XL וה-6800GT באזור ה-1500 ש"ח אך הבעיה היא שכרגע יש חוסר במלאי שלהם. אני הייתי הולך על X800GTO אם אתה לא תמצא את הכרטיסים הנ"ל.X800GTO2אין X800GTO2 ל-AGP.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים תקשיב אולי כדאי לך לשקול לחסוך קצת ולקנות מחשב שלם כי היום זה כבר כמעט לא ראלי לקנות כרטיס טוב לAGP כי התקופה הזאת עוברת כל הכרטיסים הטובים והמשתלמים הם לPCI-E וגם המערכת בכלל תהיה יותר חזקה זאת המלצה אישית שלי אם אתה ממש בלחץ לכרטיס מסך חדש ואין לך כסף למחשב חדש לגמרי אז הייתי ממליץ על הX800XL
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מה המצב חבר'ה ,הגיע זמני וגם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי,הבעיה היא שאין לי מושג בזה , אז מה אני כן יודע שאני צריך :א. הוא חייב להתחבר ל Receiver, כלומר הוא חייב TV-Out אני משתמש בטלוויזיה כמסך במין media center ענק שכזהב. הוא צריך להיות כרטיס טוב , 256MB זכרון , 3D ראוי והוא צריך להיות תואם ללוח אם אינטל רוקלייק (או משהו כזה , אני לא זוכר בדיוק מה יש..)ג. הוא צריך לסחוב משחקים כבדים (battlefiled2 , AoE 3 וכד') בצורה טובה .. על מסך טלוויזיה גדול (יש לציין..)ד. ואולי הקריטי הוא לא צריך לעלות יותר מ-1500 ש"ח המלצות ?תגיד איזה מחשב יש לך בכלל בכדי שנדע אם המחשב שווה את ההשקעה
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אם יש לך PCI-E אז קנה GTO2 אם יש לך AGP אז קנה 6600GT ד"א אך החתימה החדשה שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.