פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ ואני נורא מתלבט בין 2 מסכים1. סמסונג 959NF2.IIYAMA PRO VISION 454ההבדל הניכר לעין בין שניהם הוא החיר תוספת של כ 800 שקל למחיר הסמסונגאני יודע שמסך מחליפים רק אחת לכמה שנים טובותאבל אני עדיין לא יודע אם שווה להשקיע את ה 800 שקל האלה ולקנות את ה IIYAMAאז בבקשה תעזרו לי להחליט
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מה יש להתלבט? המסך של IIYAMA מבוסס על שפורפרת דור חדש אין פה שום שיקול אחר חוץ מכסף. יש לך, תקנה את IIYAMA אין לך קח את הסמסונג שגם הוא מצויין. הכל פה שיקול של יש ואין.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר אוקי הבנתי אני הולך על הIIYAMA נראה לי יותר מרשיםומה גם שזה מסך חדש כך שהוא יחזיק די הרבה זמן
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים אוקי הבנתי אני הולך על הIIYAMA נראה לי יותר מרשיםומה גם שזה מסך חדש כך שהוא יחזיק די הרבה זמןתתחדש, תבדוק ב zap.co.il כדי לראות איפה הכי זול...
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים הודעה אחרונה בנושאהודעה לפני אחרונה בנושאוזה היה בעמוד הזהמעבר לעמוד אחורה מגלה פרטים מעניינים:אותו ת'רד כמו זהאותו ת'רד כמו שפתחת אתמולשוב שאלה על הסמסונגההודעה שבה הכל היה צריך להעשות, כנראהכל אלה נפתחו על ידך בכמה ימים האחרונים. (הסתכלתי רק 3 דפים אחרונים)
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים יותר מדי ת'ראדים פתחת בשביל מסך, לא כך?אני אגיד זאת כך - גם ה 959NF וגם ה 454 איכזבו אותי.עכשיו תפתח עוד ת'ראד?I should have bought the PR960F :'(
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים ככה זה כשהמחיר קורץ לך... ואני לא מאמין ב"FORCE", הוא ליימרי מדי.WTF?! כופר שכמותך! U WILL UNDRSTAN THE POWER OF THE DARK SIDE SOON :asthanos:
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים עוד מושפע... תפרשו, תפרשו ל Startrek - האיכות האמיתית.אהממ... אנו סוטים מהנושא.קיצר, מיצובישי אכזבו אותי, וחשבתי שזאת רק הלסנר GLXI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.