עבור לתוכן

pmp--personal media player שמקליט+מנגן xvid/divx ללא המרה מוקדמת

Featured Replies

פורסם

לאחר בדיקה התברר לי שניתן להגדיר כאיכותיים רק את אותם הנגנים המבוססים על דיסק קשיח מתוצרת מפעלים ידועים כמו

archos (av500) , cown iaudio (a2), iriver וכיוצא בזה

אני מחפש את הנגן\מקליט האולטימטיבי אולם כול הנגנים שיצא לי ליבדוק

(iriver hd340, iaudio cown x5l)

איכזבו אותי מהסיבות הבאות:

1.הם לא מקליטים באיכות מספקת (30fps ,640x480 אות וידיאו אודיו אנלוגי ניכנס לקובץ avi בפורמט xvid/divx)

2. כולם ללא יוצא מהכלל דורשים המרה מוקדמת כולשהיא , וזה לא מקובל עליי , גם אם ההמרה לוקחת רק 5 דקות לסרט.

אני מחפש נגן כזה שכול מה שאני אצטרך לעשות כדי לנגן אותו זה לקחת סרט xvid/divx במחשב ופשוט להעתיק אותו לדיסק הקשיח של הנגן ולילחוץ על play

אם אתם מכירים נגן כזה ויודעים שהוא לא מאכזב ,אנא תרשמו כאן את הדגם

פורסם

רמז, ה X5L, H340, וה IPOD החדש לצורך העניין, הם נגני MP3, נגני מוזיקה... הוידאו שם זה סתם גימיק ובטח שהם לא PMP (כמו הראשונים שאמרת)...

בגלל זה, אין לך מה לחפש דברים כאלו שם... עכשיו אלו שאמרת (למרות שלא יצא לי לעקוב אחרי השוק בזמן האחרון), הם החזית החדשה של המוצרים, אך יקרים מאוד...

לי אישית יש בבית את ה ARCHOS GMINI400, שהוא מעיין פשרה, הוא בגודל של IPOD, אבל הוא יכול לנגן כמעט את כל הסרטים ללא המרה (למעט למי שיש AC3, וסוגים מסוימים של קידודי MPEG4 QPEL שיש לחלקם)...

גם הדור הקודם של PMP כמו ה IRIVER הראשונים, ARCHOS AV400 וכו, היו צריכים המרה של סרטים עם AC3 תמיד.

פורסם
  • מחבר

מה שחשוב לי זה קודם כול יכולת ההקלטה באיכות מינימלית של 30fps ,640x480 אות וידיאו אודיו אנלוגי לקובץ avi בפורמט xvid/divx

וגם שאני אוכל לנגן כול סרט xvid או divx מבלי לבצע שום המרה כולשהיא ומבלי לישבור את הראש אם הוא ac3 או לא

ההתלבטות היא בעצם ביין archos )av700 ל-- (cown iaudio)a2), שהם עד כמה שאני יודע ,ה-pmp המובילים בתחומם

וכן אני יודע שהם יקרים רצח ,אולם אני צריך אחד כזה לצרכים נוספים מלבד שעשוע היות וזה יכול לעזור לי בעבודה (הקלטת וידיאו )

פורסם

ההמלצה שלי אם אתה רוצה דגמים יקרים כאלו, זה לחפש בגוגל על ביקורות שלהם ולשאול באתרי הקהילות שלהם לגבי דברים ספציפים כמו יכולות ההקלטה (או לחפש באתר הרשמי ב MANUAL מה רשום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים