עבור לתוכן

האם זה GTO2?

Featured Replies

פורסם

זה לא שאני מטומטם

זה איך הם אמרו לו ביבואן של ספייאר בארץ שאין כרטיס כזה?

כי הוא בלעדי לUS

• תגובות 83
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי אם התוצאה 4400 ב3D MARK05 טובה לכרטיס X800GTO2 ללא OC ופתיחת צינורות.

תודה

פורסם

או קיי... אחרי שגיליתי ששלי יכול להיפתח ל16 צינורות והחזרתי אותו ל 12 אני חושב שאני אמכור אותו... הוא עובד עכשיו... והוא מריץ את BT2 בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! אז אם מישהו מכיר מישהו או שהוא בעצמו רוצה לקנות צרו איתי קשר. זה היה אצלי 7 ימים... וזה בא אם הקופסא המקורית הפלסטיקים החוברות הדיסקים דריברים כבלים הכל! אז שלחו לי הודעה לאי סי קיו או שהודעה פרטית כאן. תודה חברה על כל העזרה! ודרך אגב אני מוכר אותו כי קבלתי מתנה הרגע! 6800GT

פורסם

מה אני עושה

לאן להתקשר ליבואן?

כי קניתי את זה מהיבואן

פורסם

אווווווו

רק נועה מחשבים מוכרת !!!!!

www.noacomp.co.il

שליח עד הבית בעוד 30 שקל

מומלץ

פורסם

אווווווו

רק נועה מחשבים מוכרת !!!!!

www.noacomp.co.il

שליח עד הבית בעוד 30 שקל

מומלץ

דיייי באמתתת?!

אני יודעע

אבל כבר קניתי כרטיס

ורשמתי למעלה מה קרה

מה אני אקנה עוד אחד?

שאלתי מה אני יכול לעשות

פורסם

אולי לנסות להחזיר אותו ולדרוש כסף

פורסם

או קיי... אחרי שגיליתי ששלי יכול להיפתח ל16 צינורות והחזרתי אותו ל 12 אני חושב שאני אמכור אותו... הוא עובד עכשיו... והוא מריץ את BT2 בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! אז אם מישהו מכיר מישהו או שהוא בעצמו רוצה לקנות צרו איתי קשר. זה היה אצלי 7 ימים... וזה בא אם הקופסא המקורית הפלסטיקים החוברות הדיסקים דריברים כבלים הכל! אז שלחו לי הודעה לאי סי קיו או שהודעה פרטית כאן. תודה חברה על כל העזרה! ודרך אגב אני מוכר אותו כי קבלתי מתנה הרגע! 6800GT

הכרטיס כשהוא עם 16 צינורות + OC יותר טוב מה6800GT

תמכור את הGT

פורסם

גם אחרי שזרקתי את השקית של הכרטיס....והאני משתמש כרגע עם הכרטיס?

פורסם

יש לך טלפון של החנות משם קנית לא ????

למה אתה שואל כאן !?

אנחנו נועה מחשבים ??

הנה

בקשה !

להלן פרטי ההתקשרות עמנו:

דואר אלקטרוני: sales@noacomp.co.il

טלפון נוסף/ פקס:04-8203578

טל: 04-8202188

פורסם

חברה מחר! יום רביעי בבוקר אני מפרסם בדיוק איך לפרוץ את הכרטיס. אז להירגע וליבדוק מתי פירסמתי את זה אני ידבר על שתי שיטות. עם הכרטיס שלי עם 16 צינורות הגעתי ל 4989 ב3DMARK05.

פורסם

עכשיו אחרי אובר קלוק... לא כמו של אינטגרל אבל נחמד מעוד של Core: 600 Mem: 536 התוצאה היא 6337

פורסם

מאוד מוזר. אתה בטוח שזה לא ליבה על 536 וזכרון על 600?

פורסם

בטוח לגמרי למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים