פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים התקשרתי היום ליבואןאמרו לי שאין דבר כזה GTO2התווכחתי איתם שעהאמרו לי כנס לאתר www.sapphiretech.comותבדוקאז הם צדקו אין שםאבל יש כזה כרטיס והם הביאו לי את GTO שאני בכלל לא יודע איזה כי באתר אין גם את זההקופסא עצמה עומדת , לא לרוחב. ורשום בצד ימין Overclockers Utility - ליד זה יש ציור עם TRIXXומתחת לזה יש תמונה ורשום Guild Wars FREE TRAIL PROMOTION
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים אתה בטוח שדיברת עם היבואן? הכרטיס קיים בן קיים ומופיע באתר אך בתור מהדורה מוגבלת. אתה מוזמן לגלוש בחנויות בחו"ל ובפורומים ולראות שקיים כרטיס כזה.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים זה ממש מדאיג המקרה הזה,שהחנות כותבת באתר שלה כרטיס שהיא לא יודעת אם יש אותו בכלל. ושמים לך כרטיס אחר.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים זה בדיוק מה שקרה לי עם חנות אחרת,אמרו לי שלא קיים כזה כרטיס קיים ועוד איך קיים לי יש אותו וגם על הקופסא וגם על הקירור של הכרטיס רשום...GTO2 . אז שלא יעבדו עליכם...חחחחחחחחח
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים זה בדיוק מה שקרה לי עם חנות אחרת,אמרו לי שלא קיים כזה כרטיס קיים ועוד איך קיים לי יש אותו וגם על הקופסא וגם על הקירור של הכרטיס רשום...GTO2 . אז שלא יעבדו עליכם...חחחחחחחחח מקסימום תובעים אותם.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים התקשרתי היום ליבואןאמרו לי שאין דבר כזה GTO2התווכחתי איתם שעהאמרו לי כנס לאתר www.sapphiretech.comותבדוקאז הם צדקו אין שםאבל יש כזה כרטיס והם הביאו לי את GTO שאני בכלל לא יודע איזה כי באתר אין גם את זההקופסא עצמה עומדת , לא לרוחב. ורשום בצד ימין Overclockers Utility - ליד זה יש ציור עם TRIXXומתחת לזה יש תמונה ורשום Guild Wars FREE TRAIL PROMOTIONאו קיי בואו נבהיר משהו כאן. GTO² קיים הוא מהדורה מוגבלת שנמכרת רק בארה"ב. יבואנים בארץ כמו KSP מביאים את זה משם ומוכרים את זה בארץ. זה נמצא באתר של SAPPHIRE תחת מהדורה מוגבלת.TRIXX היא תוכנת אוברקלוק שבא עם הGTO².אני קניתי מעבד חדש לוח אם ואת הכרטיס מסך הזה מKSPאתם יכולים לראות בצד ימין במיפרט.אני כן הצלחתי לפתוח אותו. אבל מאז הוא תוקע את המחשב בכל פעם שאני מנסה לשחק UT2004 HALF LIFE 2וזה לא כל כך ברור למה... אם יש לכם פתרון או עצה. אשמחק לשמוע.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים יכול להיות שהצינורות אצלך פגומים ולכן הוא גורם לבעיות. נסה לסגור אותם ולראות מה קורה.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים האם ראיתם את התמונות ששמתי למעלה או בעמוד הקודםצילמתי את הקופסא היא עומדת ולא כמו באתריםויש את TRIXXXושאלתי איזה בדיוק כרטיס זהGTO רגיל רגיל?או פיירבלייד או משהו אחרומה לעשות כי הזמנתי את GTO2 ואמרו לי שאין דבר כזה מהיבואןומה יותר חזק בסטוק למשחקים הGTO שקיבלתיאו הGTO2 שהזמנתי והאם שאני מתקין עדכון של ATI CCC חדש, יש בו את השיפורים שהיו גם בעדכונים קודמים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.