פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים לאאאאאאאאהוצאתי את הכרטיס מסך מהמארזורשום על הקרור X800GTOולא 2והכרטיס עצמו בצבע ירוקזה לא GTO2???????במדבקה מאחורה כתוב GTO, על הקירור כתוב GTO, הPCB שונה,נשמע כמו GTO רגיל, כתוב לך על הקירור SAPPHIRE או שבכלל הביאו לך של יצרן אחר?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים ל הקירור רשום X800GTO Sapphireעל הקוםפסא של הכרטיס רשום אותו דברתמונות: :'( :'( :'( :'( אחרי ששבועים המחשב התעכב בגלל הכרטיס שצריך להגיע מיבואן זה לא הכרטיס הנכון?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים ביקשתי מחבר של אבא שלי שיקנה את כל החלקים במרוכז ויביא לי (החשבוניות אצלו)לצלצל לנועהקומפ?איזה עצביםםםםםםם זה
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים ביקשתי מחבר של אבא שלי שיקנה את כל החלקים במרוכז ויביא לי (החשבוניות אצלו)לצלצל לנועהקומפ?איזה עצביםםםםםםם זהREAD OUR WORDS!!!!!צלצל!!!
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים השאלה האם ל KSP יש בכלל את ה GTO2 ?כמו שלוגיק בעבר טענו שיש להם את הכרטיס ולאחר מס' בירורים התגלה שהכרטיס אינו ה GTO2 .
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים השאלה האם ל KSP יש בכלל את ה GTO2 ?כמו שלוגיק בעבר טענו שיש להם את הכרטיס ולאחר מס' בירורים התגלה שהכרטיס אינו ה GTO2 .לKSP אין את הכרטיס !
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים איזה זיייייין דבר כזה, יש פשוט ים של נוכלים שינצלו אותך בענייני מחשבים עצוב מאוד שזה קורה בעיקר בארץ שלנו :'( אני גם מפחד שזה יקרה לי הזמנתי את המחשב החדש שלי (בצד ימין המפרט) מבן אדם פרטי שגר לידי 5 מטר והסברתי לו בפרוש GTO 2 ולא פיירבלייד ולא משהו אחר אמרתי לו באנגלית זה GTO נקרא סקוויר (בריבוע) והוא אמר שלאחר מאמצים רבים הוא יכול להשיג לי את הכרטיס הזה אני רק מפחד שהוא יביא לי כרטיס אחר ולא את מה שרציתי אני כבר יודיע לכם מה קרה בסוף !!
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר לKSP אין את הכרטיס !giloman מה המצב זה אייל מליונטוורקלKSP כן יש את הGTO2 האמת הוא כבר אצלי במחשב
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים giloman מה המצב זה אייל מליונטוורקלKSP כן יש את הGTO2 האמת הוא כבר אצלי במחשבפתחת אותו ? אם הוא נפתח אני מאמין אם לא אז לא
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אם אני לא טועה יש חוק שאומר שאם לא קבלת את הסחורה ששלמת בשבילה אתה אמור לקבל פיצוי כולשהו...לכן במידה ואין להם את הGTO2 לדעתי זכותך לקבל כרטיס אחר בתמורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.