עבור לתוכן

מודינג לפלאפון

Featured Replies

פורסם

חשבתי על משו כזה

כל מי שיש לו פלאפון(כיאילו שלכם אין) שיעשה עליו מודינג

כלומר שיקח תפלאפון שלו(במקרה שלי מאפן בצורה שלא נראתה כמוהה מעולם)

ויעשה לו חלון, יצבע אותו ויעשה כל מיני שטויות שרק אנחנו המודרים עושים ויעלה את התמונות לפה אני יתן תמונה שצבעתי חצי פלאפון בשחור

!

!

!

!

/ \

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא נראה לי שזה ילך

פורסם

סמסונג OBOX צבעתי את כולו בשחור... אבל כנראה הצבע תפס לא משהו אז הוא מתחיל לרדת (אחרי חצי שנה זה לא רע)

פורסם

כדי שהצבע יתפוס טוב על הפלסטיק אתה צריך לשייף הכל טוב ולרסס ב"ספריי פלסטיק" ורק אחר כך לצבוע

פורסם

שלך מעפן?!?!?!?!?! יש לי נוקיה 5110 שהחלפתי בה כל חלק אפשרי שנבשר אחרי שזרקתי אותו עם התיק שלי על מישו...

ראיתי איפושהו באינטרנט שמישהו החלים את הלדים של תאורת המסך והמקשים מירוקים לאדומים וזה יפה! רק אין לי מושג איפה אני משיג כאלה לדים...

פורסם

שלך מעפן?!?!?!?!?! יש לי נוקיה 5110 שהחלפתי בה כל חלק אפשרי שנבשר אחרי שזרקתי אותו עם התיק שלי על מישו...

ראיתי איפושהו באינטרנט שמישהו החלים את הלדים של תאורת המסך והמקשים מירוקים לאדומים וזה יפה! רק אין לי מושג איפה אני משיג כאלה לדים...

תגיד תודה,אני ניסיתי להיפטר מהנוקייה(מקרר) 3510I שלי בכל דרך אפשרית,ואיכשהו הוא תמיד חוזר אליי,גם אחרי זריקה מרכבת נוסעת..............משאית עם ערס ואפילו הכלב שלי טעם ממנו מנה או שנייםן אבל הוא עדיין חי,בריא ושלם,שמישהו יקח אותו!!!!! :'(

פורסם

זה הלדים שאתה צריך:

http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=6

פורסם

אתה מדבר על התאורה האחרוית???

פורסם

אתה מדבר על התאורה האחרוית???

יש בכלל תאורה קדמית?

וחוץ מזה איך אני יודע איך לחבר את הלד הפיצקי הזה? איפה הפלוס ואיפה המינוס? איך אני אלחים משהו בגודל כו מזערי?

פורסם

יש בכלל תאורה קדמית?

וחוץ מזה איך אני יודע איך לחבר את הלד הפיצקי הזה? איפה הפלוס ואיפה המינוס? איך אני אלחים משהו בגודל כו מזערי?

זה לא ממש מסובך לדעת איפה המינוס ואיפה הפלוס , יש לך שתי אופציות אתה פשוט יכול לבדוק..

ואפשר לחבר את הלד הזה במקום הלדים שמאירים את המקשים , זה אותו סוג לד.

פורסם

שילוב של כמה צבעים יכול להיות מאוד נחמד :cool2:

פורסם

שילוב של כמה צבעים יכול להיות מאוד נחמד :cool2:

אכן.. חבר שלי חיבר לדים UV סגולים.. ובנוסף הוא שילב אדום,זה יוצא משהו מיוחד, במיוחד שיש לך פלאפון שחור

פורסם
  • מחבר

שמעו..... מטרת התרד הייתה שאתם תציגו מודינג לפלאפון

פורסם

שמעו..... מטרת התרד הייתה שאתם תציגו מודינג לפלאפון

לא כל אחד מוכן להקריב את הטלפון שלו למען המודינג , להזכירך המכשירים היום דיי יקרים.

וגם זה מכשיר קטן שהתאמת פנלים שונים זאת עבודה קשה.

אפשר לצבוע\ להוסיף לדים אבל בעיקרון זה יחסית מיותר

פורסם
  • מחבר

מי שלא רוצה להרוס פלאפון חדש אז שלא יהרוס אבל הכוונה שאנשים עם פלאפון כמו שלי(מעפנים בטירוף)שאין מה לעשות איתם גם ככה

אז לפחות לעשות עליהם מודינג (במקרה שלי סתם היה לי משעמם אז החלטתי לצבוע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים