פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים שאני מפעיל אותו הוא אחרי כמה דקות עושה RESTART למחשב מה הסיבה? עם מישו יודע בבקשה תעזרו לי תודה.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אחי זה ממש לא חייב להיות קשור לאימיול דבר ראשון תבדוק ספייורים אני מעדיף את SPYBOTדבר שני תמחוק תאימיול ותתקין אותו חזרהדבר שלישי תבדוק טמפרטורות אני מעדיף את EVERESTדבר רביעי יכול להיות שזה בעיה בוינדוס אז אם כל זה לא עבד אז תיכנס לתיקיה "וינדוס" בתקווה שאתה משתמש בXPואז לתיקיית MINIDUMP ושם תכווץ הכל לקובץ אחד ותעלה לאתר אני יבדוק את זה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אתה משתמש באנטי וירוס AVG נכון? אם כן,נסה לעשות לו disable ולהפעיל את האימיול,תראה אם עדיין יש לך בלאגנים.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים טוב לפי הקובץ הראשון הבעיה היא בדרייברים(avgtdi.sys) הרצתי חיפוש בגוגל אבל אני לא מוצא איזהדרייבר זה אז תמחק את כל הדרייברים שהתקנתה לאחרונה בקובץ השני(ndiswan.sys) אני לא כל כך בטוח אבל ניראה לי שזה בעייה בסרויס פאק אז אם התקנת לאחרונה סרוויס פאק 2 תמחק אותוואם אתה רוצה תתקין אותו אחרי זהבקובץ השלישי (avgtdi.sys) כמו הראשוןובקובץ הרביעי (ntoskrnl.exe) לא הבנתי מה הכוונה בחיפוש של גוגל אבל יכול להיות שזה קשור לספייוורים אז אחי תוריד SPYBOTואז תעשה בדיקה של ספייוורים
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר לפי דעתי זה אנטי וירוס AVG נמחק אותו ניראה מה קורהתודה לעוזריםממש תודה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים טוב לפי הקובץ הראשון הבעיה היא בדרייברים(avgtdi.sys) הרצתי חיפוש בגוגל אבל אני לא מוצא איזהדרייבר זה אז תמחק את כל הדרייברים שהתקנתה לאחרונהתבין לבד (ואם אתה מתעקש...אנטי וירוס של AVG..)
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר מחקתי תאנטיוירוס לא עוזר ודריברים לא חושב שהתקנתי אוף איזה עצבים אין פיטרון לבעיה?
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אף אחד לא יודע מדוע אתה עובר על חוקי הפורום ועושה DOUBLE POSTING...בכל מקרה, יש סטיקי בתמיכה טכנית (שלשם בכלל מתאים הפוסט הזה?), שאומר מה מומלץ לעשות, וזה כולל בין היתר בדיקת וירוסים / SPYWARE, בדיקת טמפרטורת / מתח של המחשב, התקנה חדשה ונקיה של EMULE למקום אחר ובדיקה שם, הרצת MEMTEST86 לראות שאין בעיות בזכרון וכו'....אולי אחרי שתנסה את כל הצעדים הנ"ל יהיה אפשר לדעת יותר, אנחנו לא נביאים.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר זה קבצים חדשים שיש בתיקיה הזאת שאמרתם לי מבינים תבעיה לפי הקבצים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר שמעו חברה יודע שאסור להקפיץ אבל אני פה על קוצים בבקשה עזרו לי יש תמספרים האלה שיש במסך הכחול0x0000008e(0xc0000005,0x8181a0ec,0xedba1920,0x00000000) 1ה 1 בסוף לא קשור
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אני דווקא מציע לנעול... לא רק שאתה חצוף ומפר את הכללים פעמיים באותו דיון, וגם כשאומרים לך מה לעשות (לבדוק מתחים, את הזכרונת עם MEMTEST וכו'), אתה מתעלם וממשיך בשלך... יום טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.