עבור לתוכן

האם ניתן להוסיף צבע ב ATI כמו שאפשר בדרייבר של NVIDIA בבקשה ממכם אני זקוק לתשובה

Featured Replies

פורסם

לפני שבועיים בערך שאלתי פה אתכם אם יש את אופציית הוספת הצבע בכרטיסי ATI ואף אחד לא השיב לי אז זה או שאף אחד ממי שקרה את ההודעה לא ידע או שאף אחד באמת לא התייחס לשאלה ברצינות שלי[כי האמת לא הרבה אנשים מנצלים את אופציית הוספת הצבע שלהם בכרטיסי nvidia] אני מבקש ממכם שוב לדעת האם ניתן להוסיף צבע בכרטיסי ATI ואני לא מתכוון לקובץ הזה שמוסיפים ב color management שהוא בד"כ קובץ בשם של המסך שברשותכם או kodak כזה אלא לתיקוני הצבע וחדות דיגיטלית {רק בכרטיסי nvidia} מפני שלפני שבועיים הזמנתי geforce 6800gt 256mb agp ובסופו של דבר היבואן לא סיפק להם את זה ואין להם את זה ולכל החנויות שהציעו את זה ב 1500שקל ויותר והכל היה בלוף אחד גדול וכל מי שהזמין נדפק אן לפחות הרוב.עכשיו הם מציעים לי את ה xl800 של ati שמשתווה בערך לאותה רמה של 6800gt club 3d רק שאני מתלבט קשות בגלל שאני לא אם יש האופציה הזו של תוספת הצבע בכרטיסי ati ואם הדרייבר "המעפן" שלהם מציע אפשרויות נוספות שיש בnvidia ולא בגלל ה gpu שלהם!!אודה לכל מי שיוכל להשיב לי בהקדם האפשרי כי אין לי המון זמן האמת . אז אם מישהו יודע ובאמת לא סתם הוא מוזמן להשיב .תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב אני מניח שלאף אחד מכם אין מושג לגבי הנושא הזה, אני יכול לראות את זה לפי התגובות וסליחה על שגיאות הכתיב שלי [ידעתי שרוב האנשים לא מוסיפים תוספת צבע למסך שלהם או בכלל לא יודעים בכלל מה זה וחבל שהם לא מנצלים את היכולות של הכרטיס שברשותם] בינתיים כל ה 3 חברים שלי שדיברתי איתם על זה וכל אדם אחר שדיברתי איתו לא ידע על מה אני מדבר וחבל שאנשים לא מרחיבים את האופקים שלהם ומנסים יותר להנות

פורסם

מה זה לעזאזל "להוסיף צבע"???

תסביר תצמך ואנשים יבינו יותר,אה ותיקרא חוקים כי הקפצות\DOUBLE POSTING אסור בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אני הסברתי את עצמי טוב מאוד והמבין יבין אבל כנראה שאתה עוד אחד מהאנשים הבורים האלה שלא יודעים איך להוסיף צבע ואתה גם לא יכול בכל מקרה כי יש לך radeon 9800 pro ATI אז כנראה שאין עם מי לדבר.

פורסם

כנראה שיש אבל אצלי האופציה לא פעילה.

תמונה מצורפת

[attachment deleted by admin]

פורסם

הוא מתכווון לניהול פרופיל של המסך בColor Managment.

כשמתקינים דרייבר של המסך הוא יוצר פרופיל כזה עם קצבי הרענון שבהם המסך תומך ושאר המידע על המסך.. זה פשוט מאפשר תמיכה של הווינדוס בקצב ריענון גבוה מ85Hz אם המסך אכן תומך בכך.

פורסם
  • מחבר

בדיוק לא לזה התכוונתי AMIT Z התכוונתי למה שאמר IDAH-H ברוך השם שהוא הבין אותי תודה לך IDAH-H אתה חכם אחד בחלם אבל למה לעזאזל האופציה של הוספת הצבע לא פעילה ולמה כל מה שקשור בצבע לא מקצועי ב ATI כמו ב NVIDIA ושוב תודה לך IDAH-H

פורסם

מר גאון, את ההתנשאויות שלך תשמור לעצמך.

אנשים מנסים לעזור לך ואתה רק מטריד עם ההתלהבויות של "אני מבין ואתם לא.." , "אתם טיפשים." וכו'..

.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתנשא ולא בטיח ואני שונא אנשים שמתנשאים בעצמי ואני מעריך אותך AMIT Z על שהגבת ובאמת מכל הלב ואני יודע שאנשים מנסים לעזור רק זה פשוט משגע אותי אני מדבר על נושא שכבר שנים אני דש בו עם הרבה אנשים והם פשוט לא מבינים אותו אז אל תיקח את זה אישי אחי ואף אחד לא חלמאי ולא בור ואני מודה לכולכם ומעריך ויודע שאתם רק רוצים לעזור ומגיבים והכל ואני לא גאון אלא אפסון ושוב פעם אני מצטער פשוט רציתי קצת צומי לשאלה שלי .תודה לכולכם ותיהיו בריאים :)

פורסם

אוקיי הבנתי.. ;)

פורסם

כן אפשר להוסיף או אי אפשר להוסיף- בכל מקרה לא ניתן לך היתר לצפצף על החוקים כרצונך ולעשות דאבל פוסט ככל שמתחשק לך (אסור בכלל!)

לכן, תקרא את חוקי הפורום בדחיפות, ותפנים.

הדיון ננעל+ אזהרה I (אחרי 3 אזהרות אתה תורחק/תושתק מהפורום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים