פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אנחנו לא רוצים לדעת מי לא תומכים אלא להפך אני רציתי לדעת אם יש אנטי וירוס שלא תומכה ב64BIT אז אל תגיד "אנחנו" לא שאלתי אותך אם מעניין אותך לדעת אם יש אנטי וירוסים שלא תומכים.. תוסיף לרשימת הלא תומכים , גם את Kaspersky, בדוק ורישמית קיבלתי מהם מכתב שהם לא תומכים ב- 64 ביט תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים האם קספרסקי יעבוד על מעבד 64 ביט של AMDאך מערכת הפעלה היא XP PRO (מערכת 32 ביט)
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אני רציתי לדעת אם יש אנטי וירוס שלא תומכה ב64BIT אז אל תגיד "אנחנו" לא שאלתי אותך אם מעניין אותך לדעת אם יש אנטי וירוסים שלא תומכים..תודה סליחה? אתה פתחת את הת'רד הזה? סתם התעלקת! פותח הת'רד לא מעוניין שאנשים אחרים יתעלקו לו על הת'רד.הבנאדם שאל אילו אנטי וירוס תומכים ב64 ואתה מביא כאלו שלא תומכים?האם קספרסקי יעבוד על מעבד 64 ביט של AMDאך מערכת הפעלה היא XP PRO (מערכת 32 ביט)כן.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים פותח הת'רד לא מעוניין שאנשים אחרים יתעלקו לו על הת'רד.רק שאלתי שאלה אתה לא צריך להגזים חוץ מזה פותח הת'דר כבר קיבל תשובה..חאלס עם משחקי האגו נכון, זה לא שבגלל השאלה שלי הוא לא קיבל תשובה או שזה עשה נזק כולשהו כולה שאלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.