פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מעל ה start השתנה מ ...Shut down ל Log off אם אני לוחץ על הכפתור כיבוי/הפעלה של המחשב, הוא לא מכבה את המחשב כמו פעם אין חשבונות אחרים פועלים חלק מיכולת האדמין נעלמו לי, ככה נראה לי, לפעמים הוא רושם "אין הרשאה מלאה" או משהו כזה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מעל ה start השתנה מ ...Shut down ל Log off אם אני לוחץ על הכפתור כיבוי/הפעלה של המחשב, הוא לא מכבה את המחשב כמו פעם אין חשבונות אחרים פועלים חלק מיכולת האדמין נעלמו לי, ככה נראה לי, לפעמים הוא רושם "אין הרשאה מלאה" או משהו כזה תבדוק שזה מה שרשום לך, (תמונה) [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר תודה על התגובה איך אני מגיע למסך הזה יכול להיות שמישהו התקין איזה תוכנה, כי המחשב שלי נעול בסיסמה,ופתאום היא השתנתה לי ואחי הקטן (שמעלתי ממנו)יודע אותה ואני לא??? אני פשוט נכנס דרך זמקלת זיהוי טביעת אצבע האם זה עוזר במשהו
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר עשיתי מה שאמרת זה נראה כמו אצלך, אבל יש לי הודעת שגיאה לפניהוא אפילו לא נותן לי להדביק אותה אז אני ארשום אותה בקיצור... האמת שזה ארוך מדייאבל הוא אומר שהוא לא מצליח ומשהו עם קבוצות.. אתם בטח יודעים :-[
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אתה לא עם יוזר אדמין אתה עם guestחבל לך על הזמן, הוא שתימצא את חשבון האדמיניסטרטור או פירמוט או שיחזור סיסמת אדמין שאני אישית לא עשיתי עף פעםאם לא נגעת בסיסמא של account administratorאז אתה אמור להכנס עם יוזר administrator וסיסמא ריקהבהמצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר אני נכנס כאדמין!!!!!אבל משהו השתנה קצת בוינדוס, כאילו מישהו שיחק איתו קצת,נראה לי שאח שלי איך שהוא פרץ את הסיסמה שלי וזה מה שיצר את כל הבלאגן הזהמה אני עושה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים תעלה תמונה של שולחן העבודה כאשר אתה לוחץ על סטרטותמונה של ה usersרק לוג אוף באדמין יכול להיות עאם אם אתה מחובר בטרמינל למחשב אחר...אני לא מכיר משהוא אחרתעלה תמונות בבקשה מעניין....
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר :-[ לא זכור לי שנגעתי בזה, אבל בכ"א עברתי על זה קצת ועדיין... עוד אופציות?
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים גבר, גרמת לי לכאב ראש! חיפשתי שעה את החרא הזה שים לב שאתה צריך לבצע ב2 מקומות כדיי שזה יעבוד האחד בcurrent user והשני בlocal machine לפני הכול: אם לא נגעת ברגיסטרי אף פעם ואתה לא בטוח מה אתה עושה שם לא לגעת! נבקש כאן ממישהוא שיכתוב key _______________________________________________________________ דבר ראשון גיבוי: תלחץ על start \ run \regedit \ ok : File\Export ותיקרא לזה OLD.reg תשמור אותו בC:\RegBackup עכשיו שבוצע גיבוי תבצע. לך ל: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer דאבל קליק על NoClose (בחלון מימין) תשנה את המספר ל0 HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer דאבל קליק על NoClose (בחלון מימין) תשנה את המספר ל0 אתה חיב לבצע ריסטרט מייד לאחר מכן - את השינוי תוכל ליראות אחרי הריסטרט.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר :jump: :jump: :jump: :yelclap: :yelclap: :yelclap: ;D אתה מבין שזה עובד תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.