עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגטלית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אין לי שום מושג במצלצות דיגטליות. עקב זב שהמצלמה הלא דגטלית נשברה אני חושב להתקדם למצלמה דיגטלית.

אני צריך את המצלמה ל2 דברים לתמונות ולצילום וידאו.

לגבי התמונות אני מבין שיש רצולוזיה ניראה לי ש-3-4 תספיק לי .זום דיגטלי ניראה לי ש3 יספיק לי .רזולוציה תמונה בין 1000 ל2000 לכל פרמטר פחות או יותר.

עכשיו לגבי צילום אז דבר ראשון שלא תהיה הקבלה שלל צילום ווידאו ושיהיה גם קול כמובן .ואם אפשר אכות נורמלית טוב פה כבר הסתבכתי לגבי הרזולוציה אני מעדיף

480*640 ופה ראתי שיש כל מני פורמטים AVI.MPEG. אני מעדיף כמובן את הפורמט הכי איכותי . הא ושזה יתחבר למחשב .ושאר הדברים שיהיה ממוצע.

לגבי המחיר אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אני בסה"כ מחפש לצלם תמונות וודיאו לבית לא יותר מיזה . אז המחיר אני מקווה בהתאם.

אז מי שיכול להמליץ לי על מצלמה שיגיד. אני כבר התחרפתי מרוב הסוגים והדגמים וכל מני דברים קטנים שכתובים שם שאין לי מושג בהם. תודה מראש

פורסם

תראה גם אני מחפש מצלמה משובחת במיוחד לאחר נסיון מוצלח עם מצלמות מחברת אולימפוס, C-7XX למינהם ממש מעולות לי יש את C-720 ULTRA ZOOM ,מאוד נהנהתי ממנה ,הבעיה שהדגם הזה קצת ישן ואין לו קול בצילום הווידיאו .

כנס לזאפ ושם יש מבחר גדול ,לפי הפרמטרים שמתאימים לך ,וכך גם תוכל להשוות מחירים ,אך בכל מקרה לפני הקניה תראה אותה בחנות ולא רק באינטרנט ,לפרטים מדוייקים לגבי כל מצלמה ,תרשום את שמה והדגם ב - GOOGLE ושם תמצא פרטים לגביה. בהצלחה ! a063.gif

פורסם

אם הזום לא קריטי לך אך איכות התמונה כן לך על:

Fuji F10.

כנראה התמונה היפה ביותר כיום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים