פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים יש לי מה זה בעיה תשמעו כשאני מדליק תמחשב אז אחרי שהמסך של Windows עולה אז יש לי מסך שחור וזה נטקע (לא מגיב לא זז .... נדה ) אז הפעלתי תמחשב במצב בטוח וזה עובד אבל זה לא פיתרון אני לא יודע מה לעשות?... עזרה דחוף!!! ואם אי אפשר לעשות כלום אז איך אפשר לעשות שבמצב בטוח יהיה קול(כי אין)
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים תפעיל את המחשב מהתחלה ותלחץ F8 שם תבחר Enable VGa mode או משהו כזהזה אמור לפתור את הבעיהואם לא תעשה שם last know good
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים תכנס במצב של VGA MODE (תלחץ על F8 וכו)ותסיר ותתקין את הדריברים של הכרטיס מסך..
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אתה מכניס את הCD לכונן נותן למחשב לעלות ואז יש לך אופציה של windows repairברגע שבחרת הוא יתחיל בבדיקה העברה והתקנה מחודשת לקבצי DLL וכו.כמו שזה נישמע "תיקון לwindows "ואז אמור להגיע למצב שהוא מתקן לך את כול השגיעותעובד 50/50בהצלחה.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר אחי לא הבנתי 1. מכניסים את הדיסק של הwindow מחקים שיעלה (לא עולה (ולא עושים כלום) ואז מה כי לי זה לא עושה כלוםממש לא לעשות כלום (בלי אנטר שהמחשב עולה)?
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אתה צריך "להגיד"לbios שהCD צריך לעלות ראשון ולא הHDצריך לעשות boot מה cd .
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר תשמע אחי נראה לי שאבנתי מה אתה רוצהנכון אני מכניס תדיסק אז אני לוחץ אנטר שזה רושם לי BOOT משהו כאילו איך שעושים שרוצים להתקנין את הwindows ואז המ עושים?תענה דחוף בקשה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים פשוט תעקוב...הוא יעלה את מה שהוא צריך ואז הוא ישאל מה ברצונך לעשות ?repair or instal new משהוא כזה....next next next(אתה תיראה שהוא מזהה לך את המערכת "הישנה" )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.