עבור לתוכן

IAUDIO X5L

Featured Replies

פורסם

הבנתי שהנגן שהכי כדאי לקנות עכשיו בתקציב של 300$ הוא הIAUDIO X5L, אבל אמרו לי שאי אפשר לתקן אותו בארץ, זה נכון?

(זה לחבר שלי), אבא של חבר שלי לא מוכן לקנות לו את זה אלא אם כן יהיה אפשר לתקן בארץ אז איזה תחליף כדאי יש לנגן הזה אם אפשר לתקן אותו בארץ?

---אותו תקציב---

:hat:

פורסם

כשאתה אומר "לתקן" אתה מתכוון לאחריות ?

ככה נראה לי.....

אז לפי מה שאני יודע לאייפוד יש אחריות בינלאומית.

פורסם
  • מחבר

IAUDIO

פורסם

IAUDIO

מה IAUDIO ?!

אני אומר לך שהאחריות שתקבל עם הנגן בחו"ל לא תהיה תקפה בארץ.

עכשיו.....אתה שאלת לנגנים אחרים אז אמרתי לך שיש לאייפוד אחריות בין לאומית. מה כל כך קשה להבין ?!!!

פורסם

עדיף כבר להוסיף 400 שקל ולקנות את הX5L בארץ....

פורסם

עדיף כבר להוסיף 400 שקל ולקנות את הX5L בארץ....

כן, זו גם אפשרות אבל לדעתי זה יותר מ400.....

פורסם

אני קניתי את הIAUDIO X5L אתמול בצהריים ואני חייב להגיד שהוא נגן מעולה, קניתי בארץ בבאג מחשבים (אני לא מאמין שקניתי משם משהו שהוא לא מקרופון ב20 שקל.. ). בבאג מוכרים אותו הכי בזול ממה שזכור לי וגם זה יתרון עם האחריות כי אני יכול לקבל אחריות מכל סניף באג בארץ. הנגן עלה לי 1950 ש"ח והוספתי עוד 50 שקל לנרתיק מעור. קצת עצבן אותי שלא מקבלים את הנרתיק ואת הDOC בחבילה עם המכשיר, בחבילה הגיע :

המכשיר עצמו

מטען

מין מפצל כזה שמחברים לנגן והוא מוציא : חיבור להטענה, חיבור USB,LINE IN וLINE OUT

קבל USB לחיבור מצלמה

קבל PL משני הצדדים

הוראות ודיסק התקנה

לחסרונות של המכשיר

צריך את המתאם המעפן הזה כדי לחבר את המכשיר בעצם כל דבר חוץ מהUSB HOST. והחיבורים שם דיי עדינים, אם המכשיר בהטענה ומזיזים אותו מקום יש סיכוי שההטענה תפסק, צריך להתעסק בזה בעדינות.

זה בעצם החיסרון היחידי שאני מצליח לחשוב עליו.

חוץ מזה הנגן מדהים לגמרי! האיכות סאונד מעולה (האוזניות סבירות מינוס, אבל עם האודיו טכניקה ATH A900 שלי זה נשמע מעולה) והוא מצליח לדחוף את האוזניות לווליום מאוד חזק, ממש כואב לעבור את החצי. הווידאו במכשיר רץ בצורה נחמדה ביותר. אומנם 15FPS אבל זה נראה חלק.

בקשר לניווט הוא מאוד דומה לניווט של הIRIVER H320\340. לג'וייסטיק צריך להתרגל אבל אני הסתדרתי עם זה בדיוק אחריי 3 דקות.

פורסם

תתחדש אחי ! ! ! :yelclap: :yelclap: :yelclap::) :) ;) ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים