פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים רק כמה שיהיה לך טוב\רע בחו"ל, אל תשכח את ישראל.תעבור את הניתוח בהצלחה, החלמה מהירה מכול HWzone.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים בהצלחה בניתוח אחי תגיד יש לך מושג איפה מנתחים אותך ? ( יעני איזה ארץ ) ?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אגב, למה מנתחים אותך בחו"ל? זה איזשהוא ניתוח ניסיוני, או פציעה נדירה? תבקש שיארגנו לך איזה מחשב, עם חיבור לאנרטנט שתיהיה איתנו וניהיה איתך..אגב, זה יהיה הפעם הראשונה שמשתמש מח"ול יהיה משתמש פעיל באתר.. LOL..
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר אני עובר את הניתוח בלונדון ,הניתוח בארץ הלא הצליח בגלל זה אני עושה שם בקשר למחשב יהיה לי מחשב הבעיה תיהיה להתחבר אבל נחשוב על משהו ;D
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אם היו צריכים לעשות לי ניתוח כזה סמיילים שמחים, צוחקים זה הדבר האחרון שהייתי עושה... אני לא מבין איך אתה מוציא אותם... בכל זאת החלמה מהירה
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אני עובר את הניתוח בלונדון ,הניתוח בארץ הלא הצליח בגלל זה אני עושה שם בקשר למחשב יהיה לי מחשב הבעיה תיהיה להתחבר אבל נחשוב על משהו ;D היתי בלונדון בחופש שעבר וברחוב הראשי יש שמה חנויות לציטים וגלישה באתרים! אז תוכל להתכתב איתנו
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אני עובר את הניתוח בלונדון ,הניתוח בארץ הלא הצליח בגלל זה אני עושה שם בקשר למחשב יהיה לי מחשב הבעיה תיהיה להתחבר אבל נחשוב על משהו ;D היתי בלונדון בחופש שעבר וברחוב הראשי יש שמה חנויות לציטים וגלישה באתרים! אז תוכל להתכתב איתנו ומאיפה אתה חושב שיש במחשבים שם תמיכה בעברית?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים בד"כ יש, נפלאות הגלובליזציה (רק קריאה לא כתיבה).והוא פשוט יכתוב פה באנגלית... ;D
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים אגב, זה יהיה הפעם הראשונה שמשתמש מח"ול יהיה משתמש פעיל באתר.. LOL..כלל לא נכון, היו (אומנם אפשר לספור אותם על יד אחת).KoDkod,החלמה מהירה, אנחנו מאחלים לך בהצלחה ומקווים שתחזור אלינו בהקדם.
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים כשאני היתי ביוון היו שם מחשבים אם תמיכה בעיברת !! אז עדין יוכלתי להיתעדכן וזה היה windows 98 לא se אז רוב הסיכוים שהוא יראה או פשוט תוריד תמיכה בעיברת רק 300K אז תוכל להתכתב איתנו אבל רק באנגלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.