עבור לתוכן

פתרון ל-Tv out בכרטיס nVIDIA 6600

Featured Replies

פורסם

היי

שלום :xyxthumbs:

אני מנסה לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כעיקרון הכל עובד. הבעיה היא שהתצוגה שהוא משדר היא חופפת, וברגע שאני מטעין סרט רואים אותו רק על הצג של המחשב ובצג של הטלויזיה רואים את המדיה פלייר עם חלון שחור ריק.

אני רוצה לעשות שתי תצוגות, תצוגה אחת שלי ותצוגה אחת של הטלויזיה מסך ריק שאני יוכל להעביר את המדיה פלייר לטלויזיה ולצפות שם .

במחשב שלי היה בתצוגה, כאן:

view7gp.jpg

מן 2 מספרים כאלו, 1 ו-2 וכאשר הייתי מצרף את ה-2 זה פשוט היה מוסיף עוד מסך ריק בצורה פשוטה.

איך אני יכול לשנות את זה למצב הזה? (אין לי עצבים וכוח להתעסק עם כל התוכנות של nVIDIA, יותר מדי מסובך.)

פורסם

זה קרה לי מזמן..... אם אני לא טועה בדרייברים של נוידיה אתה לוחץ על "הגדרות תצוגת nvidia" ואז על "תצוגה כפולה"

ואז אתה לוחץ על הצג המשני(טלויזיה) ואז "הגדרות התקן" ושם ב"פורמט טלויזיה ושם בPAL-N(שילוב)

ואם זה לא מסתדר אז תנסה את כולם לא רק את PAL-N(שילוב)

פורסם

תפעיל מחדש את המחשב כשהטלויזיה מחוברת למחשב.. הוא יזהה אותן וייתן לך מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שיהיה לי עם המספרים האלו במקום התמונה הזאת של המחשב, אין לי כוח להתעסק עם התוכנות של nvidia.

אם אני יחבר את הטלויזיה מהתחלה והוא יזהה את הטלויזיה, הוא יתן לי את התצוגות 1 ו-2 במקום התמונה של המסך הזה?

פורסם
  • מחבר

תפעיל מחדש את המחשב כשהטלויזיה מחוברת למחשב.. הוא יזהה אותן וייתן לך מה שאתה רוצה.

תודה רבה, זה עובד! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים