עבור לתוכן

צריכה עזרה להרכיב מחשב חמוד בתקציב של 5000

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה

בבקשה תעזרו לי להרכיב מחשב חמוד, יש לי את כל המסביב (מסך, מקלדת וכו'.....)

אני צריכה את זה, לצרכים:

- אינטרנט

- OFFICE

- פוטושוט (שבשביל זה בטח כדאי RAM של 1G?....)

- תיכנות

(את כל זה אני תמיד עושה במקביל....)

חשוב לי שיהיה מאוד מאוד מהיר

וHDD שיהיה מקסימום 120...

הבעיה שלי היא שאני לא יודעת מה כדאי ולא כדאי מבחינת חברות אמינות או איזה חומרה מתאימה לחומרה אחרת..

בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי

תודה,

נועה

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דגם מחיר כמות

AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1

SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2

WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 635 ¤ 1

POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-EXPRESS 1100 ¤ 1

NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1

FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1

סהכ - 4940 .

פורסם

AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX

DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard

Sapphire Radeon X550 PCI-e 128 MB Retail Video Card

Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X2

Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case

החלקים נמצאים בחנות http://www.logicpc.co.il/heb .

שמתי לך מעבד כפול ליבה,מה שמאוד עוזר בפוטושופ.

את לא משחקת,אבל יתחשק לך (כמו כל הבנות) קצת סימס אז שמתי לך כרטיס שהוא יכול להריץ פיפא וסימס 2 וכל השטויות האלו...

HD בגודל של 200GB של חברת WD.

1GB זיכרון של חברות Twinmos מסוג VALUE

תהני...

פורסם

AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX

DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard

Sapphire Radeon X550 PCI-e 128 MB Retail Video Card

Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X2

Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case

החלקים נמצאים בחנות http://www.logicpc.co.il/heb .

שמתי לך מעבד כפול ליבה,מה שמאוד עוזר בפוטושופ.

את לא משחקת,אבל יתחשק לך (כמו כל הבנות) קצת סימס אז שמתי לך כרטיס שהוא יכול להריץ פיפא וסימס 2 וכל השטויות האלו...

HD בגודל של 200GB של חברת WD.

1GB זיכרון של חברות Twinmos מסוג VALUE

תהני...

מפרט מעולה לפוטושופ

אבל...אין צורב וכונןן פלופי...

הנה מפרט מעולה ועדיף מ- www.ksp.co.il

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1990 1 1990

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total

AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 690 1 690

זכרונות? DDR 400 Price Units Total

512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570

כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total

X550 PCI-E 256MB +TV, DVI 495 1 495

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total

160GB SATA II 7200RPM 8MB 495 1 495

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total

Teac/SONY 1.44 50 1 50

צורבים? DVD Recorders Price Units Total

NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 1 260

מארזים? Price Units Total

HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422

תתחדשי

פורסם
  • מחבר

הייי קודם כל תודה רבה,

נראה לי מאוד מה שWarzeMan ו - sagi_10 מציעים לי

יש לי כמה שאלות:

1. אני צריכה גם קירור מעבד?או שזה יבוא כבר עם זה?...

2. כרטיסי קול + רשת, מה כדאי לקחת? או שכבר יש את זה כבר OB?

פורסם

הייי קודם כל תודה רבה,

יש לי כמה שאלות:

2. כרטיסי קול  + רשת, מה כדאי לקחת? או שכבר יש את זה כבר OB?

המעבדים ששמו לך באים כבר עם קירור

ויש כ.קול ורשת על הלוח

פורסם

הייי קודם כל תודה רבה,

יש לי כמה שאלות:

2. כרטיסי קול  + רשת, מה כדאי לקחת? או שכבר יש את זה כבר OB?

המלצה שלי אם אין לך חשק ללכת "למוסך" כל יום תקני מעבד של אינטל מניסיון אישי אני אומר לך את זה ...

לא סתם הם יקרים יותר ו AMD קצת זולים לא ש AMD מעבדים דפוקים פשוט לדעתי פחות טובים עם כל הכבוד לסטיסטיקות ..

בשביל שיפור במשחקים של 10% במעבד את לא צריכה AMD חוץ מזה את איכות התמונה ואת השתף של המשחק קובע הכרטיס מסך בכלל

פורסם
  • מחבר

ואם אני אחליט לקחת אינטל, אז איזה?

ועכשו צריך גם להתאים לוח אם שונה ואת כל השאר?

פורסם

המלצה שלי אם אין לך חשק ללכת "למוסך" כל יום תקני מעבד של אינטל מניסיון אישי אני אומר לך את זה ...

לא סתם הם יקרים יותר ו AMD קצת זולים לא ש AMD מעבדים דפוקים פשוט לדעתי פחות טובים עם כל הכבוד לסטיסטיקות ..

בשביל שיפור במשחקים של 10% במעבד את לא צריכה AMD חוץ מזה את איכות התמונה ואת השתף של המשחק קובע הכרטיס מסך בכלל

אל תזרוק את השטויות שלך שוב...

עוד רגע תציע לה לוח של PCCHIPS עם DDR2 ופנטיום2 ו :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

תקלוט ותפנים, אתה לא מבין כלום במחשבים...

אני בד"כ לא מגיב בכעס אבל פשוט הגזמת

פורסם

אל תזרוק את השטויות שלך שוב...

עוד רגע תציע לה לוח של PCCHIPS עם DDR2 ופנטיום2 ו    :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

תקלוט ותפנים, אתה לא מבין כלום במחשבים...

אני בד"כ לא מגיב בכעס אבל פשוט הגזמת

אני לא מציע לה שום דבר

וכן מה רע בדיוק בלוח של PC CHIPS ? אני בניגוד אלייך עובד איתם ולא זורק שטויות לאויר וזה אחלה לוחות

מרדנית מוכרת אותם ועוד כמה חברות טובות ..

אני מציע לה את אינטל בכלל ששם היא לא תתקל בבעיות של מתחים , שגיאות מוזרות ואיטיות מעצבנת

ואני מדבר על ה 64 מניסיון לא נתתי שום עובדה מדעית היא תעשה מה שבא לה כסף שלה בסה"כ

עם כל הכבוד ל"פרסקוט החם" הוא טיפה יותר מהיר מה..אבל טיפה..

דרך אגב יש לי פרסקוט והוא על 40 45 מעלות לא נורא כל כך ה AMD 64 ראיתי לא מחשב ולא שניים שהוא נע בין 50 ל 60 מעלות

יכול להיות שנפלתי על מעבד "דפוק" של AMD למרות שקשה לי להאמין .. המחשב עבד ללא בעיות פשוט היה איטי לאללה..

חזרתי "לפרסקוט החם" של אינטל ואני מרוצה מאוד מרגישים שם לפחות שזה מחשב ...ושוב דעה אישית שלי כל אחד יעשה מה שבא לו

לא מנסה לשכנע אף אחד אני ניסיתי את הוניס לא סתם זורק מילים באויר וכדי לחזק את דברי אני רק יכול להגיד שהמחשב עבר כמה מעבדות חוץ משלי לחזק את הגירסה שלי הכול היה תקין פשוט איטי ! הכול הורכב מצויין ..

פורסם

אני לא מציע לה שום דבר

וכן מה רע בדיוק בלוח של PC CHIPS ? אני בניגוד אלייך עובד איתם ולא זורק שטויות לאויר וזה אחלה לוחות

מרדנית מוכרת אותם ועוד כמה חברות טובות ..

אני מציע לה את אינטל בכלל ששם היא לא תתקל בבעיות של מתחים , שגיאות מוזרות ואיטיות מעצבנת

ואני מדבר על ה 64 מניסיון לא נתתי שום עובדה מדעית היא תעשה מה שבא לה כסף שלה בסה"כ

עם כל הכבוד ל"פרסקוט החם" הוא טיפה יותר מהיר מה..אבל טיפה..

דרך אגב יש לי פרסקוט והוא על 40 45 מעלות לא נורא כל כך ה AMD 64 ראיתי לא מחשב ולא שניים שהוא נע בין 50 ל 60 מעלות

יכול להיות שנפלתי על מעבד "דפוק" של AMD למרות שקשה לי להאמין .. המחשב עבד ללא בעיות פשוט היה איטי לאללה..

חזרתי "לפרסקוט החם" של אינטל ואני מרוצה מאוד מרגישים שם לפחות שזה מחשב ...ושוב דעה אישית שלי כל אחד יעשה מה שבא לו

לא מנסה לשכנע אף אחד אני ניסיתי את הוניס לא סתם זורק מילים באויר וכדי לחזק את דברי אני רק יכול להגיד שהמחשב עבר כמה מעבדות חוץ משלי לחזק את הגירסה שלי הכול היה תקין פשוט איטי ! הכול הורכב מצויין ..

אתה סתם אומר שטויות- זה שאולי אתה נפלת על AMD לא הכי טוב, ואינטל אצלך עובד בסדר, ואתה מרוצה מהPC-CHIPS וכל החלקים האלה שלך זה לא אומר שהם עדיפים- ויש על זה הוכחות ובנצ'ים, אז אתה לא יכול לצאת נגד כל העולם עם טענות כאלה לא קשורות....

פורסם

אתה סתם אומר שטויות- זה שאולי אתה נפלת על AMD לא הכי טוב, ואינטל אצלך עובד בסדר,  ואתה מרוצה מהPC-CHIPS וכל החלקים האלה שלך זה לא אומר שהם עדיפים- ויש על זה הוכחות ובנצ'ים, אז אתה לא יכול לצאת נגד כל העולם עם טענות כאלה לא קשורות....

תגיד , אם אתה קונה מחשב AMD מבוסס וניס והוא איטי מת ואתה תלך להתלונן במעבדה שקנית והם יגידו לך "תכנס לאינטרנט לבנצמרקים זה מעבד תותח"

אתה תגיד "וואלה סבבה המחשב איטי טילים אבל זה מעבד מומלץ ברשת אז נסבול " ?

מעניין את ה ASS מה רשום שם..מבחן התוצאה קובע לא איזה תום או דלידה או שוקי מהירקות שפותח אתר ורושם מה שבא לו

את הדיעה שלי גיביתי עם יותר ממעבדה אחת של מחשבים כולם בדקו את ההרכבה שלי ואמרו שהכול תקין ושזה נובע מהמעבד ..

פורסם

אולי תפסיקו להספים לNoooa את התראד?

עריכה:

Noooa, מקוצר זמן לא אציע לך מפרט אבל אני ממליץ בחום שתמתיני עד שהחברה היותר מנוסים פה יגיבו בדיון שלך כי כרגע הציעו לך הרבה דברים לא הכרחיים.

פורסם

:screwy:

1. יש לי לוח של ECS - PC-CHIPS ומניסיון אישי מדובר בלוח עלוב (בלשון המעטה) שלב אותו עם PENTUIM4 1.7 וקיבלת מתכון ביתי לבכי.

2. לפני כשנתיים עברתי מאינטל ל AMD BARTON 2800+ ומאז אני מרוצה מאוד, הסיבה היחידה שלא עברתי ל A64 הינה תקציב ורצון לחסוך לדברים חוץ ממחשב (המחשב שקניתי לפני שנתיים עובד מצוין ובעזרתו האדיבה של 6800GT ו OC ל 3200+ הכל עובד ובהגדרות גבוהות)

3. אומנם אין לי A64 אך תיכננתי והרכבתי מספר רב של מפרטים העובדים איתו וכל מי שהמלצתי/הרכבתי לו מפרט עם המעבד הנ"ל מרוצה עד הגג המחשב טס והביצועים מעולים.

4. מעבד הפרסקוט לא מהיר יותר מה A64 וזה נבדק והוכחות קיימות ברחבי האינטרנט, כמו כן ראיתי את ביצועיו בעצמי.

5. אין ב AMD בעיות של מתחים ושגיאות מוזרות, צא מזה...

6. מעבדי שAMD אמינים לא פחות מ INTEL.

צר לי אך אם NOOOA החביבה תקבל בטעות את המלצותיו של הבחור היא פשוט תבזבז את כספה לריק...

קחי את ההמלצה של sagi_10, לדעתי אין בו חלקים לא נחוצים.

היא עובדת ב MULTI TASKING אז מומלץ לה DUAL CORE

ביקשה 1GB RAM ל PHOTOSHOP, קיבלה.

מארז + ספק מהטובים שיש במחיר שלהם.

כ. מסך שיספיק לה מבחינת ביצועים (לא ראיתי שהיא מתכננת לשחק ב BF2 או FEAR בזמן הקרוב)

בקיצור, די אידיאלי

פורסם

:screwy:

1. יש לי לוח של ECS - PC-CHIPS ומניסיון אישי מדובר בלוח עלוב (בלשון המעטה) שלב אותו עם PENTUIM4 1.7 וקיבלת מתכון ביתי לבכי.

2. לפני כשנתיים עברתי מאינטל ל AMD BARTON 2800+ ומאז אני מרוצה מאוד, הסיבה היחידה שלא עברתי ל A64 הינה תקציב ורצון לחסוך לדברים חוץ ממחשב (המחשב שקניתי לפני שנתיים עובד מצוין ובעזרתו האדיבה של 6800GT ו OC ל 3200+ הכל עובד ובהגדרות גבוהות)

3. אומנם אין לי A64 אך תיכננתי והרכבתי מספר רב של מפרטים העובדים איתו וכל מי שהמלצתי/הרכבתי לו מפרט עם המעבד הנ"ל מרוצה עד הגג המחשב טס והביצועים מעולים.

4. מעבד הפרסקוט לא מהיר יותר מה A64 וזה נבדק והוכחות קיימות ברחבי האינטרנט, כמו כן ראיתי את ביצועיו בעצמי.

5. אין ב AMD בעיות של מתחים ושגיאות מוזרות, צא מזה...

6. מעבדי שAMD אמינים לא פחות מ INTEL.

צר לי אך אם NOOOA החביבה תקבל בטעות את המלצותיו של הבחור היא פשוט תבזבז את כספה לריק...

קחי את ההמלצה של sagi_10

אדוני היקר אני מרכיב מעבדי בארטון על הלוח של PC CHIPS וראיה לכך שאתה מודה שאתה מרוצה ...

ברור שאם תשים מעבד לפני 100 שנה תקבל ביצועים עלובים ממש דוגמא עלובה נתת...

ואני בספק אם באמת יש לך לוח כזה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים