פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים אני נוסע מחר לטבריה ;D (חוף דוגית למי שמתעניין) ל 5-7 ימים של מסיבות :dazzler1:, ים :jarswim:, שמש, :bigglasses: , ובחורות :gorgeous: . רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני נוסע... :auto: נקווה שיהיה כיף, וסבבה. אז להתראות בעוד כמה ימים. כאן סלאמת עשאפי, עזה...
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים הספיק לחזור כבר. בכל מקרה, תעשה חיים, תפוס קצת שמש, נראה לי שאתה זקוק לזה
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים יש עוד מישהו מהקהילה שנסע שם לפני יום-יומיים! נראה לי Cereal Killer נסענו ביחד..בהזדמנות אספר לכם מה היה שם..נסענו לסופשבוע!! הייה פצצות..רק תזכרו אחרי השעה 12 הכניסה למועדון ששם עולה כסף עד 12 זה חינם!!!!!! רק תזכור בסביבות 2 -3 מתחילים להסתובב שם בלשים אז בזהירות :smoke:
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים היה סבבה!!!!!!!!זרקתי ימבה חול על יאן (WIZY) כאשר הוא ניסה להציל אותי ממות ועל כך אני מצטער!
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים היה סבבה!!!!!!!! זרקתי ימבה חול על יאן (WIZY) כאשר הוא ניסה להציל אותי ממות ועל כך אני מצטער! סליחה ביום כיפור :AR15: הייה סבבה בעיקרון חוץ מכמה קטעים מפגרים של מישהו מסויים : אבל הייה נהדר במיוחד ב4 לפנות בוקר כשנכנסו למים..אז זה הכי סבבה!!! המים חמים ואם אתה עם בחורות זה אפילו יותר סבבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.