פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסךPowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESSSAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE RADEON X1300 256MB PCI-Eאני יודע שהx1300 לא יותר טוב מה-gto אבל המחיר שלו הוא ממש קטן יחסית לgtoאני לא מעוניין באוברקלוקאז על מה אתם ממליצים?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר אבל אני לא מעוניין באוברקלוקאולי רק פתיחת צינורות, דרך אגב זה gto2 אמיתי?זה מסובך לעשות פתיחת צינורות?ומתיי יצא 6800gs בארץ וכמה בערך הוא יעלה?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר אהההההאבל אני ממש לחוץ לקנות את המחשב השבוע אני קונה מערכת שלמה ואני רוצה לתת את החלקים שאני רוצה לחברה מחר או יום חמישי
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר אההה הבנתי תודה...דרך אגב עכשיו במחשב הישן שלי יש ג'יפורס 4 mx 440 ושאני מחבר אותו לטלויזיה רואים מעפןעכשיו עם הכרטיס מסך הזה אני ירגיש שיפור באיכות התמונה גם בטלויזיה או שזה לא קשור?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים אההה הבנתי תודה... דרך אגב עכשיו במחשב הישן שלי יש ג'יפורס 4 mx 440 ושאני מחבר אותו לטלויזיה רואים מעפן עכשיו עם הכרטיס מסך הזה אני ירגיש שיפור באיכות התמונה גם בטלויזיה או שזה לא קשור? רואים לא טוב בטלוויזיה? לא חושב שזה קשור איכשהו...
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר אההה טוב סבבהאני נראה לי יקנה gto רגילאבל יש מלא גירסאות של gto על איזה אתם ממליצים לי ללכת
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים אההה טוב סבבה אני נראה לי יקנה gto רגיל אבל יש מלא גירסאות של gto על איזה אתם ממליצים לי ללכת ספיר SAPPHIRE
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר אני מעדיף את החברה SAPPHIRE אבל כילו אני רואה שיש ULTIMATE או FireBlade ויש רגילכאילו מה ההבדל בינהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.