פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים טוב זה סיפור ארוך מה שקרה במחשב שלי השבוע....אז בקיצור- היה לי וירוס, פירמטתי את c ועכשיו אחרי שפירמטתי המחשב עולה ואז אחרי כמה שניותנתקע עם אני עושה איזה פעולה בסיסיתכמו לחיצה ימינית על משהו...אז התקנתי את כול הדרייברים שצריך את המקורי ואז את החדשים של קאטאליסט (דרך אגב יש לי radeon 9800pro) אבל עדיין אותה בעייה.אז עשיתי טראבלשוט בווינדוס בקשר לזה והגעתי למצב שאמרו לי להוריד את ה- hardware acceleration לnone אז עשיתי זאת ועכשיו הכולטוב ויפה....אבל מכאן באה שאלתי....האם אני צריך אני יכול להמשיך להשתמש במחשב בלי הדבר הזה?אני משחק משחקים....משתמש באינטרנת ועושה כמעט הכול במחשב....אין לי מושג עם זה משפיע או לא אבל אני מניח שזה כן אז אני מבקש עזרה.תודה רבה.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר התקנתי משחק ואני לא מצליח לשחק אותו...ובדמו של פיפא זה אומר לי שהמשחק צריך לעבוד עם ה-hardware acceleration עובד...אז איך אני מתקן את זה?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.