עבור לתוכן

מפרט שהרכבתי למערכת 32 ביט חוות דעת

Featured Replies

פורסם

א. יהוד מחשבים (או האלף ניקים האחרים שהחלפת בינתיים), תפסיק כבר לזבל לאנשים בשכל... אולי תעבור ביחד עם תפוחים לפורום פארש ?

ב. אתה כל הזמן עושה דאבל פוסטים בפוסטים אחרים ועובר על החוקים (וחבל שלא נותנים לך אזהרות, כי לפי זה מזמן היית עף).

ג. אתה באמת זורק שטויות לאוויר כמו מפגר שלא שולט על הפה שלו... כאילו למה שמישהו יתייחס ברצינות אליך, אם אתה לא מתייחס ברצינות לפורום וזורק דברים כלכך לא נכונים בלי הוכחות (ולא, הניסיון שלך להרכיב מחשב לבד מחלקים לא ברורים, עם הרכבה שבטח היתה בצורה גרועה ביותר)...

ד. לאחרים, תבינו שלצערנו יש פרייארים בכל מקום שבסוף יפלו ויקנו ממנו, במיוחד באזור שהוא נמצא...

• תגובות 52
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם דיברת אלי אני לא צריך שום תום הרד וור או שום סקר אני ניסיתי על בשרי את האתלון 64 וניס והמחשב בקושי זז

היה יותר חזק מהסלרון 400 שלי (FSB ) אולי ב 10% בלחץ סתם מעבד עגלה ...

אני כרגע חזרתי לסלרון 2400/400/128 שלי והמחשב עובד בצורה סבבה לא פחות טובה מהווניס ..

בשביל שיפור של 10 אחוז בלחץ אני לא זקוק למחשב יותר יקר פי 2 ...

עדיף כבר לרכוש פנטיום 4 - 3000/800/2MB 64BIT

ולא AMD לשלם זול יותר ולקבל בהתאם לא ש INTEL ממש מציאה גדולה אבל זה מה יש כרגע בשוק ..

פורסם

כנראה שלא שמת לב למה שאמרתי... עם היחס שאתה מפגין, והשטויות שאתה זורק לאוויר, קשה לי להאמין שלהרכיב מחשב חדש (ולא, לא PENTIUM 2, אני מדבר על AMD64 או PENTIUM 4), אתה יודע.. ומכיוון שבטח לא עשית משהו נכון בזמן ההרכבה / התקנה (אפילו בטח לא שמת CHIPSET DRIVERS), אז בגלל זה המחשב לא עבד בביצועים המצופים...

שהרי תסתכל על כל בן אדם רציונלי (אני יודע שזה קשה לך), שנמצא פה בפורום וקנה AMD... תבדוק כמה תלונות היו ותסיק מסקנות (לא יכול להיות שכולם טועים ורק אתה צודק)...

והמשפט האחרון שלך (כמו עצם הקיום שלך), חסר הגיון....

פורסם

הרשה לי לצטט את דוד שלי ב 2 בבוקר אחרי ערב של דפיקויות-

"אתה חיחי אותי"

ה AMD64 3000+vc עגלה?

אז למה הוא אחד המעבדים עטורי הפרסים ביותר שקיימים? יחס עלות/תפעול הוא מנצח. הוא וה 3200.

מעבד וניס סוקט 939+לוח NF4 זה שילוב מנצח, לא יודע מה אצלך, אצלי זה פשוט ט-ס (מעבד 3200 וניס, ולוח K8NF-9 עם צ'יפסט NF4x)

שאני בפעולות הרגילות (אייסיקיו/אינטרנט/מוזיקה או סרט/מסנג'ר כמובן כל זה ביחד)

הוא לא עולה מ 2 אחוז כוח עיבוד |:

ומה זה הפיסי צ'יפס הזוועה הזה? שים תפו-צ'יפס, עובד יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא שמת לב למה שאמרתי... עם היחס שאתה מפגין, והשטויות שאתה זורק לאוויר, קשה לי להאמין שלהרכיב מחשב חדש (ולא, לא PENTIUM 2, אני מדבר על AMD64 או PENTIUM 4), אתה יודע.. ומכיוון שבטח לא עשית משהו נכון בזמן ההרכבה / התקנה (אפילו בטח לא שמת CHIPSET DRIVERS), אז בגלל זה המחשב לא עבד בביצועים המצופים...

שהרי תסתכל על כל בן אדם רציונלי (אני יודע שזה קשה לך), שנמצא פה בפורום וקנה AMD... תבדוק כמה תלונות היו ותסיק מסקנות (לא יכול להיות שכולם טועים ורק אתה צודק)...

והמשפט האחרון שלך (כמו עצם הקיום שלך), חסר הגיון....

תנגב את החלב מהשפתיים שאתה מדבר איתי בכלל שאני התחלתי להרכיב מחשבים בצבא אתה בנית טירות מלגו ...

אם המעבד חלש תמיד אפשר להאשים את הדרייברים או את הטמפרטורה של המעבד או את הספק הגנרי' תעשה טובה ואל תכנס למים העמוקים ..

פורסם
  • מחבר

הרשה לי לצטט את דוד שלי ב 2 בבוקר אחרי ערב של דפיקויות-

"אתה חיחי אותי"

ה AMD64 3000+vc עגלה?

אז למה הוא אחד המעבדים עטורי הפרסים ביותר שקיימים? יחס עלות/תפעול הוא מנצח. הוא וה 3200.

מעבד וניס סוקט 939+לוח NF4 זה שילוב מנצח, לא יודע מה אצלך, אצלי זה פשוט ט-ס (מעבד 3200 וניס, ולוח K8NF-9 עם צ'יפסט NF4x)

שאני בפעולות הרגילות (אייסיקיו/אינטרנט/מוזיקה או סרט/מסנג'ר כמובן כל זה ביחד)

הוא לא עולה מ 2 אחוז כוח עיבוד |:

ומה זה הפיסי צ'יפס הזוועה הזה? שים תפו-צ'יפס, עובד יותר טוב.

ממש מעניין את ה...שלי שהוא זכה בפרסים בשנקין ובכל העולם אני הרכבתי וניס 3000 ובמבחן התוצאה קיבלתי מחשב מעפן סלרון משופר אתם יודעים מה מעבד ווילי 256

שמתי לו את כל הדרייברים הכי עדכניים מה לא שמתי מה לא ? אין עגלה לא זז...

דרך אגב היה לי לוח של עלית עם שבב של VIA זה נקרא 4IN1 וגם שם אמרתם לי "שים דרייבר לציפסט " שמתי וזז משהו ? סתם הכול אבל אבלים...

היבואן שקניתי ממנו את הלוח אמר לי "ציפסט של ATI אולי בגלל זה תחליף ל NF " מהבאסה החזרתי הכול ..

פורסם

תנגב את החלב מהשפתיים שאתה מדבר איתי בכלל שאני התחלתי להרכיב מחשבים בצבא אתה בנית טירות מלגו ...

אם המעבד חלש תמיד אפשר להאשים את הדרייברים או את הטמפרטורה של המעבד או את הספק הגנרי\\\' תעשה טובה ואל תכנס למים העמוקים ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מזמן לא צחקתי ככה, פעם אחרונה היתה כשחבר שלי ניסה להדליק מדורה בל\\\"ג בעומר, אבל אתה יודע, זה היה קשה לנו (כל הקטע של 4 רגליים, בלי ידיים), אז כולנו צחקנו עליו.

בכל מקרה, הצבא לא מגייס אלפקות, אבל אם אתה הרכבת מחשבים בצבא, אני מבין שהלך עלינו במלחמה הבאה...

אכן, אם המעבד חלש אפשר להאשים את מה שרוצים, אבל מה לעשות, יש השוואות שהם מציגים תמונה אחרת (אם זה אחת, אפשר לחלוק, אבל כשכולם ככה, אז יש הסכמה)... זה שאתה בוחר להתעלם מהמציאות, במקום להתמודד עם הכשלון שלך וחוסר יכולת (אולי יש לך גם בעיות אחרות?), זה לא אומר שזה נכון.

פורסם

הייתי רציני:

במקום לזרוק דברים באוויר ולהליט את הרוחות - תביא הוכחות.

תביא בנצ'מרקים ותוצאות - ותפסיק לחפור עם תשובות מצוצות מהאצבע, או שהדיון פשוט ינעל.

עיברית - Do you speak it?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים