עבור לתוכן

משדרג את המחשב-איך החלקים לשידרוג?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אני משדרג את המחשב כך שיהיה לי תוספת במשחקים וגם בעבודה בווינדוס,ומחשב שאוכל ללכת איתו בראש מורם כלפי מעלה.

חשבתי על החלקים הבאים:

eVGA NVIDIA GeForce 6800GS 256MB PCIE

Twinmos 1GB (512MBX2) Speed Premium DDR 3500 BH-5

HEC 400WTRT 20/24 pin

זיכרון 1GB עם BH-5,שיעשה לי את העבודה בווינדוס,ובמשחקים,יותר מהירה.

כרטיס מסך עם ביצועים כפולים ממה שיש לי (ואני מאמין שיותר).

ספק שיחזיק את המערכת כמו שצריך.

מטרות המחשב הכי הרבה אינטרנט ואיסיקיו וגם משחקים כמו HL2 וכו...

יש לי תקציב ל-2 7800GTX בSLI פשוט אני לא רוצה לקנות את החלקים הכי טובים ואחרי שנתיים לזרוק לפח,לכן אני לוקח משהו צנוע ביותר.

בעניין החלקים האחרים: הם סבבה,במיוחד המעבד,אני לא חושב שזה ישפר לי משמעותית את הביצועים עם אני אעבור ל64 BIT.

תתנו הערות והצעות,תודה.

פורסם

מצויין אחלה תוספת המחשב שלך יהיה חיה אח"כ!

אבל הספק לא ממש שקט לפי מה שהבנתי HEC מצויינים אבל הTRT רועש מדי יש להם יותר שקטים ויותר טובים או שתקנה של OCZ או משהו

פורסם

איזה מעבד יש לך?

והחלקים ממש לא צנועים :xyxthumbs: הייתי רוצה כאלה ::):P

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

החלטתי שאני רוצה X800XL,ואיזה חברה כדאי לקחת Club3D או GeCube?

כי הקירור של Sapphire מעפן,PowerColor קצת יקר מדי וGIGABYTE מגיע עם קירור פסיבי שאני בכלל רוצה אקטיבי לאוברקלוק רציני.

ד''א המעבד שלי הוא Intel Pentium 4 3.0 530 (הוא בערך ברמה של AMD A64 3000+VENICE רק בלי ה-64 BIT).

שזה לא רע בכלל.

עריכה: לפי המאמרים שקראתי עד כה על שניהם,הGeCube לוקח בגדול,אבל זו כבר החלטה שלכם מה יותר טוב.

פורסם

כרטיס מסך, תשקול X800GTO2. מוד מתאים ואוברקלוק ויש לך X850XT ואלי אפילו PE, זול יותר מ X800XL.

ספק - רבק. קנה משהו נורמלי אם אתה מדבר על אוברקלוק. לפחות את האנרמקס 365.

פורסם

או שGTO2 שיש לו יכולות OC מטורפות.

או תחכה ל6800GS אם אתה לא עושה OC-הוא אמור להיות בכוח של 6800GT והXL רק יותר זול... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בעניין הX800GTO2,אם אני מוריד את הצינורות אני מוריד את האחריות,ואם הX800XL באים צינורות פתוחים מראש כך שלא אבזבז את האחריות.

בעניין הספק,מה אתם אומרים על ENERMAX EG375AX-VE Noisetaker 370 Watt?

פורסם

תיקנה 6800GS יש לו SM3 ועוד איזה משהו שאני לא זוכר בקיצור הוא יותר טוב!!

פורסם

בעניין הX800GTO2,אם אני מוריד את הצינורות אני מוריד את האחריות,ואם הX800XL באים צינורות פתוחים מראש כך  שלא אבזבז את האחריות.

אבל אתה מתכןן OC לא?

פורסם
  • מחבר

מתכנן OC,בעניין NVIDIA,הם חברה טובה אבל בגלל שהיו לי בעבר 6600TD ו-GF4MX4000 שלה החלטתי לעבור לATI...אומרים שזה עולם אחר לגמרי.

מנסה לראות לאן זורמת הרוח לNVIDIA (שיש לי ניסיון איתה) או לATI (שטוענים במבחינה חומרתית הם טובים ולא התניסיתי בהם) ולראות מי יותר טובה.

פורסם

ATI = :puke:

פורסם

בעניין הX800GTO2,אם אני מוריד את הצינורות אני מוריד את האחריות,ואם הX800XL באים צינורות פתוחים מראש כך שלא אבזבז את האחריות.

למיטב ידיעתי אתה יכול להחזיר את הביוס הישן ולחזור ל 12 צינורות.

לגבי הספק - או שתקח את ה 365 עם 26 אמפר על הרייל היחיד, או שתקח את ה 425 עם 18 אמפר לכל רייל.

לטעמי, ה 375 לא שם ולא שם.

פורסם

ATI =  :puke:

ATi מעולים :xyxthumbs:

מה יש לך נגדם? :xyxthumbs:

פורסם

טעם וריח..... סתם הגזמתי.. הם לא גרועים אבל איך אומרים "לא בבית סיפרנו"

אגב אתה חולה אבל חולה על הסמיילי הזה: :xyxthumbs: כל הודעה שלך אתה דופק כמה.... תשנה קצת... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

החלטתי לקחת 6800GS!

וגם איזה Enermax 350W נחמד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים