פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלוWERBOOT SPY SWEEPER 4.5ואת XOFTSPY 4.16איזה מהם הכי טובה?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אחי לא חבל על הכסף תוריד גרסה של 30 ימים ותחפש סיריאל באימיול ואז יהיה לך אותו דבר רק בלי לקנות
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים א. לזה שמעלי, אני פשוט לא אגיב...ב. יש הרבה תוכנות בחינם (חוקיות) שעושות את העבודה. אולי מעט פחות טוב, אבל לא נראה לי השקעה נוספת של 30$ תתן תוצאות הרבה יותר טובות...
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תנסה את ewido , לדעתי שווה לקנות אותההיא רמה אחת מעל כל השאר מבחינת גילוי\מניעה\הסרה
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים ב. יש הרבה תוכנות בחינם (חוקיות) שעושות את העבודה. אולי מעט פחות טוב, אבל לא נראה לי השקעה נוספת של 30$ תתן תוצאות הרבה יותר טובות...צודק! פותח הת'רד תגיד אתה חיי בסרטים?...... אני גאון עולם שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא:יש לך חצי אינטרנט + שיתוף קבצים מוקף בתוכנות לא חוקיות אז תחשוב לבד עם כדי!
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תגידו לי אתם לא חושבים שהוא מכיר את האופצייה?כל כך מפתיע אותכם שיש אנשים שאשכרה מוכנים לשלם עבור תוכנות?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים הכוונה שלי לא הייתה להוריד תוכנות שבמקור דורשות תשלום...התכוונתי שי שתוכנות שהמפתחים שלהן לא דורשים כסף (SPYBOT, ADAWAREת MSASW וכו') והן עושות את העבודה בצורה טובה מאוד.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תגידו לי אתם לא חושבים שהוא מכיר את האופצייה?כל כך מפתיע אותכם שיש אנשים שאשכרה מוכנים לשלם עבור תוכנות?כן יש הרבה שמוכנים לישרוף כסף על דבר שהוא נימצא "חינם"(במובן של המילה) באינטרנט.חבל שאנשים לא קולטים שאינטרנט זה עולם בפני עצמו!!!
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אני לא רואה סיבה לשלם על תוכנות ספיוור בעוד שלא רק וניתן להמנע מהם כמעט לחלוטין בקלות, אלאשיש מבחר תוכנות מעולות בשוק.microsoft anti spyware היא למעשה GIANT SPYWARE שבזמנה הייתה התוכנה הטובה ביותר לסילוק רוגלות (היום נראה לי שהרמה שלה ירדה בגלל שמיקרוסופט השתלטה עליה), ADAWARE , SPYBOT כל אלה מוצעות ללא תשלום, כולן תוכנות שוות ערך לתוכנות המסחריות.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אני מציע לעצור את הוויכוח על העניין פה.כל אח דגעם הדעות שלו לגבי שיתוף קבצים.תחזרו לנושא של הדיון...SPYSWEEPER טובה מאוד בהנחה שאתה לא מסתפק בהגנה של התוכנות החינמיות.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים spy sweeper תוסיף הרבה מאוד למערך ההגנה שלך!!!!!!בנוסף לתוכנות החינמיות. בגירסא החדשה[4.5] יש שיפור משמעותי בתוכנה!!! וגם לא לוקחת הרבה משאבים!
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים Spy Sweeper כמו שהרוב אומר.... באמת תוכנה מעולה מנסיון. מצאה לי לא דברים שהתוכנות החינמיות לא מצאו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.