פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים טוב אז ככה...הייתי ב OC ל 2400 MHZ אבל הזכרונות היו על 133 והכל עבד פיקס (חוץ מהעובדה שהזכרונות רצו ב 170MHZ)אז תיקנתי את המעוות וירדתי ל 2380, זכרונות על 166 (רצים בפועל ב 210MHZ) והכל עובר S&M ו PRIME...משום מה לאחרונה לאחר שאני מאמץ את המחשב ממש יש לי קריסות במחשב (לא זוכר מה הייתה האחרונה אבל מקווצת פה התיקיה של MINIDUMP שאני אשמח אם מישהו יציץ...לא שמתי לב לתופעה הזאת לפני זה... (ואני ממש רוצה לדעת אם זה נגרם כתוצאה מהשינוי ב OC?)אני חייב לקודד איזה סרט של המשפחה במחשב והוא קורס לי במאמץ אני אשמח אם תעזרו לי בהקדם...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים יש לך בעיה בדרייברים או בכונן עצמו של הסידי רום או צורב או דיוידי אם יש לך דרייברים תמחוק ותתקין מחדש אם לא תנסה להוציא את הכוננים אחד אחד ולבדוק כל פעם שאתה מוציא אם יש קריסות ואז תוכל לדעת איזה כונן לא טוב או לא טוב הדרייברים בכל מקרה אם כל זה לא עובד אז פשוט תוריד את כל האוברקלוק שעשית
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תעדכן דרייברים לCD-ROM שלך (או תסיר ותתקין חדש)..אם מותקן אצלך אלכוהול 120 אז תסיר ותתקין אותה (או גירסה יותר חדשה שלה..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.