עבור לתוכן

צריך מפרט למשחקים כבדים בשביל חבר תקציב של 9000 ש"ח !

Featured Replies

פורסם

אההה לא ראיתי שזה גם עם מארז ולא הבתי מה יש בספק כח ב 850 שקל ;D

פורסם

למי שלא הבין - לקחתי לוח אם שתומך ב-SLI וספק שיתאים למערך SLI בעתיד .

זה לא רק ספק ב-850 ש"ח, זה מארז+ספק. המארז מאוד איכותי, בנוי מאלומיניום מה שאומר שיש לו אוורור טוב אם אני לא טועה . ולדעתי האישית, זה גם מארז יפה מאוד. מארז וספק איכותיים מאוד ששווים את הסכום.

פורסם

חריגה קלה של 155 ש"ח :

דגם מחיר כמות

AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1

DFI NF4 SLI INFINITY 895 ¤ 1

SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2

WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 535 ¤ 1

Club3D GeForce 7800GT 256MB 2320 ¤ 1

NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1

ANTEC TX1050B 500W 850 ¤ 1

SAMSUNG 730B 8MS 1830 ¤ 1

Logitech Media Keyboard 170 ¤ 1

Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE 200 ¤ 1

ADVICE 700VA 515 ¤ 1

סה"כ: ¤ 9155  

www.noacomp.co.il

מפרט טוב, רק הייתי משנה כמה דברים:  

מוריד ללוח אולטרה אינפיניטי רגיל.

לוקח כ.מסך של EVGA

לוקח את הטרנספורמר+ ספק 400 FSP

פורסם

מוריד ללוח אולטרה אינפיניטי רגיל.

לוקח כ.מסך של EVGA

לוקח את הטרנספורמר+ ספק 400 FSP

1 הוא רוצה לוח SLI

2 נכון אבל אין כסף

3 מה זה אומר הטרנספורמר?

פורסם

ןמה עשית בזה אותו מחיר ושל skyline היה יותר טוב ..אה ובמארז יש פתח איורור למעבד ושליטה על אחד המאווררים :yelclap:

פורסם

מוריד ללוח אולטרה אינפיניטי רגיל. - הרעיון כאן הוא מבוסס של SLI עתידי . לוקח כ.מסך של EVGA - מה רע בזה של Club3D ?לוקח את הטרנספורמר+ ספק 400 FSP - חשבתי על זה, אבל מסקנתי הייתה שה- Antec TX1050B עדיף. במיוחד אם מתוכנן SLI, הרי כל הרעיון של המארז+ספק מבוסס על תכנון SLI עתידי. בכל מקרה אין מה להפסיד פה.

פורסם

צודק :cool2:

פורסם

של EVGA יותר טוב מClub3D אבל הבעיה במחיר

פורסם

של EVGA  יותר טוב מClub3D 

יותר טוב במה? ואם אפשר ביסוס\הוכחה על זה, אשמח.

פורסם

נראה לי שהוא יותר מהיר

מחב אני יתן לך תשובה מדויקת אבל אני בתוח ב97%שהוא יותר טוב גם בפורום תצוגה גרפית אמרו לי שהווא הכי טוב בכלל מכל ה7800 GT

אבלל עדיין זה לא כזה ... :jump:

פורסם

אז אל תגיד סתם דברים שאתה חושב

תגיד דברים שאתה יודע

פורסם

אני יודע ששמת לוח מבוסס SLI, אבל לא הבנתי מה הכוונה "SLI עתידי" ?  לדעתי בעתיד יהיה עדיף להחליף כ.מסך במקום להוסיף עוד אחד...

- הליבה של הכרטיס מסך של EVGA מומהרת ל433MHZ.  ושל CLUB3D זה 400MHZ.

הבנתי ששמת ספק חזק לSLI,  אבל כמו שאמרתי, לדעתי אין צורך בSLI, ואם הוא לא לוקח SLI אפשר לשים ספק יותר חלש. ברור שהצירוף הזה הולך יחד.

למי שאמר שאין כסף ל EVGA- אם תוריד בלוח, פחות 200ש"ח.  לוקח טרנספורמר (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 ) וספק יותר זול יותר, פחות 100ש"ח - ואז אפשר לשים EVGA ועדיין יצא קצת יותר זול...

פורסם

אני יודע ששמת לוח מבוסס SLI, אבל לא הבנתי מה הכוונה "SLI עתידי" ?  לדעתי בעתיד יהיה עדיף להחליף כ.מסך במקום להוסיף עוד אחד...

- הליבה של הכרטיס מסך של EVGA מומהרת ל433MHZ.  ושל CLUB3D זה 400MHZ.

הבנתי ששמת ספק חזק לSLI,  אבל כמו שאמרתי, לדעתי אין צורך בSLI, ואם הוא לא לוקח SLI אפשר לשים ספק יותר חלש. ברור שהצירוף הזה הולך יחד.

למי שאמר שאין כסף ל EVGA- אם תוריד בלוח, פחות 200ש"ח.  לוקח טרנספורמר (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 ) וספק יותר זול יותר, פחות 100ש"ח - ואז אפשר לשים EVGA ועדיין יצא קצת יותר זול...

זה ספק +מארז.....

ובן אדם רוצה סלי ובמחיר כזה למה לא ..וגם היום הוא לא צרייך שתי כרטיסי מסך אבל בעוד שנה הוא יצטרך אז הוא יוסיף...עוד אחד אפילו יותר טוב..קיצר סלי זה העתיד ועם יש כסף למה לא להשקיע והמארז +ספק הזה זה אחלה דיל

פורסם
אבל לא הבנתי מה הכוונה "SLI עתידי" ?

הכוונה ל-SLI שייעשה בעתיד .

לדעתי בעתיד יהיה עדיף להחליף כ.מסך במקום להוסיף עוד אחד...

מסכים, אבל אם יש גם את אופציית ה-SLI - מה טוב .

בקשר לספק - הספק הזה מלבד היותו מצויין ל-SLI עתידי, הוא יהיה מצויין גם לשדרוגים של חלקים ברכיבים חדשים .

פורסם

אחלה מפרט ......קח את של SKYLINE ...

עם יש לו כסף עכשייו אזל מה לא לקחת סלי וזה עדייף על פנילהחליף כרטיס בעתיד עם יש תכסף כי הוא יכול להסויף כריס אפילו יותר טוב והמחשב ישתמש בשנייהם ככה ששום דבר לא יוצא מבוזבז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים