עבור לתוכן

קול גבוה הורס אזניות?

Featured Replies

פורסם

יש לי את הנגן IFP 999 של איריבר ואזניות של סוני Q66 אלה שהחוט של האזניות נכנס אל האזניות כשלוחצים על הכפתור..

בקיצור הכנתי באקוליזר בנגן מצב אישי באקסטרים EQ בהגדרות הבאות :

50 - 6+db

200- 9+db

1k-12+

3k -12+

14k - 9+

אם אני שם על הכי גבוה באמפי3 אפשר לשמוע את המוזיקה עם הרמקולים כאילו חיברתי את האמפי3 למערכת עם רמקולים [קצת הגזמתי אבל אם אני שם את זה בכיתה איפה שהמורה אז גם אלה שבסוף שומעים את המוזיקה ממש טוב וחזק]

רציתי לדעת אם שימוש כזה באזניות הורס אותן והאם ההגדרות האלו ששמתי הן טובות.

תודה מראש :-*

פורסם

איפה שהוא בטוח הארוך זה כן הורס אותם (אבל לא בצורה כול כך רצינית משהו שולי..)

אל תפחד לשמוע על "הכי" גבוהה

והההגדרות האלה הם הגדרות אישיות שלך (או של כול אחד) לפי המוסיקה שאתה שומע (הסוג..)

ולפי מה שהאוזן שלך אוהבת (יכול להיות שהגדרות של מישהו אחר ישמעו לך יותר גרוע או לחילופין יותר טוב..)..

פורסם

יש לי את הנגן IFP 999 של איריבר ואזניות של סוני Q66 אלה שהחוט של האזניות נכנס אל האזניות כשלוחצים על הכפתור..

בקיצור הכנתי באקוליזר בנגן מצב אישי באקסטרים EQ בהגדרות הבאות :

50 - 6+db

200- 9+db

1k-12+

3k -12+

14k - 9+

אם אני שם על הכי גבוה באמפי3 אפשר לשמוע את המוזיקה עם הרמקולים כאילו חיברתי את האמפי3 למערכת עם רמקולים [קצת הגזמתי אבל אם אני שם את זה בכיתה איפה שהמורה אז גם אלה שבסוף שומעים את המוזיקה ממש טוב וחזק]

רציתי לדעת אם שימוש כזה באזניות הורס אותן והאם ההגדרות האלו ששמתי הן טובות.

תודה מראש :-*

הרבה יותר גרוע: הם יהרסו לך את האוזניים .

ידוע ששמיעת מוזיקה בעוצמה רבה פוגעת בכושר השמיעה על ידי פגיעה בעצבי השמיעה.

יתכן שבאוזניות האפקט הזה יותר גדול, במיוחד אם אתה מעלה את העוצמה לדרגה שבה לא תשמע

את הקולות של התלמידים השכנים שלך.

האם ידוע לך שפיל קולינס נאלץ לפרוש בגלל פגיעה בשמיעה שלו ?

רוב הסיכויים הם מפני שהוא היה חשוף למוזיקה בעוצמה רבה.

פורסם

זה מפחיד אותי שאנשים עוברים לידי עם אוזניות ואני שומע את המילים של השיר ממרחק של מטר!

ווליום כזה הורס את האוזניים :bash:

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה מכולכם בקשר לאזניות ותודה על ההזהרה אבל ממש לא הבנתם אותי!

כשכיוונתי את ההגדרות לאלה שציינתי עשיתי את זה בשביל לשים את האזניות על הצווארון של החולצה [אזניות שנתפסות על האזן] ואז ככה לשמוע את השירים כי ככה עוד אנשים יכולים להנות ואני גם יכול לשמוע ולדבר עם חברים בלי כל שנייה להוריד את האזניות... אני אחד שמאוד מפחד מנזקים בלתי הפיכים במיוחד כמו אלה ובגלל אני נמנע מלשים את המוזיקה על גבוה; זאת אחת הסיבות שבהתחלה שמתי את האזניות מחוץ לאזן וניסיתי לראות איך שומעים. איך שומעים? אין צליל אחד שלא מופק מהרמקולים! גם שומעים ממש חזק כמו במערכת כששמים על עוצמה נמוכה עד בינונית את הרמקולים.

פורסם

כשכיוונתי את ההגדרות לאלה שציינתי עשיתי את זה בשביל לשים את האזניות על הצווארון של החולצה [אזניות שנתפסות על האזן] ואז ככה לשמוע את השירים כי ככה עוד אנשים יכולים להנות ואני גם יכול לשמוע ולדבר עם חברים בלי כל שנייה להוריד את האזניות... אני אחד שמאוד מפחד מנזקים בלתי הפיכים במיוחד כמו אלה ובגלל אני נמנע מלשים את המוזיקה על גבוה; זאת אחת הסיבות שבהתחלה שמתי את האזניות מחוץ לאזן וניסיתי לראות איך שומעים. איך שומעים? אין צליל אחד שלא מופק מהרמקולים! גם שומעים ממש חזק כמו במערכת כששמים על עוצמה נמוכה עד בינונית את הרמקולים.

יש כנראה נזק בגלל בלאי ברכיבים אלקטרוניים שלא מתוכננים לעבוד בווליום גבוה זמן ממושך.

לא ברור אם הנזק משמעותיי, שכן לפי נסיוני אוזניות הכפתור מסיימות חייהן בדרך כלל

לא בגלל האלקטרוניקה שלהם אלר בגלל נזקים פיזיים --- כגון קריה של החוט,

התרופפות ההלחמה, התרופפות מיכסה-בצורת-מסננת וכדומה.

אם אתה רוצה להיות בצד הבטוח שקול קניית אוזניות כפתור נוספות ב- 20 או 30 שקל

למטרות שמיעה-עם-החברה. מבחינת איכות זה לא משנה כי כאשר האוזניות רחוקות מהאוזן

הרבה מהצלילים לא נשמע , הצליל מתחיל להיות דומה לצליל של טלפון.

אם אתה קונה אוזניות רזרוויות כאילו תוודא רק שהן מגבירות חזק ושאין עיוות צלילים בזמן

ההגברה החזקה. אם לא תמצא אוזניות רזרוויות כאילו תסתפק באוזניות הנוכחיות של סוני,

הדבר הגרוע ביותר הוא שתצטרך לקנות חדשות עוד חצי שנה במקום עוד שנה, למשל.

אני לא יודע כמה עולות אוזניות סוני שלך אבל יש הרבה הצעות של אוזניות כפתור מעולות

במחירים 50 עד 70 שקלים. לי יש מעולות של של JVC ב- 60 שקלים ואילו התאמצתי יתכן שהייתי משיג אותן ב- 50 שקלים.

פורסם

יש כנראה נזק בגלל בלאי ברכיבים אלקטרוניים שלא מתוכננים לעבוד בווליום גבוה זמן ממושך.

לא ברור אם הנזק משמעותיי, שכן לפי נסיוני אוזניות הכפתור מסיימות חייהן בדרך כלל

לא בגלל האלקטרוניקה שלהם אלר בגלל נזקים פיזיים --- כגון קריה של החוט,

התרופפות ההלחמה, התרופפות מיכסה-בצורת-מסננת וכדומה.

אם אתה רוצה להיות בצד הבטוח שקול קניית אוזניות כפתור נוספות ב- 20 או 30 שקל

למטרות שמיעה-עם-החברה. מבחינת איכות זה לא משנה כי כאשר האוזניות רחוקות מהאוזן

הרבה מהצלילים לא נשמע , הצליל מתחיל להיות דומה לצליל של טלפון.

אם אתה קונה אוזניות רזרוויות כאילו תוודא רק שהן מגבירות חזק ושאין עיוות צלילים בזמן

ההגברה החזקה. אם לא תמצא אוזניות רזרוויות כאילו תסתפק באוזניות הנוכחיות של סוני,

הדבר הגרוע ביותר הוא שתצטרך לקנות חדשות עוד חצי שנה במקום עוד שנה, למשל.

אני לא יודע כמה עולות אוזניות סוני שלך אבל יש הרבה הצעות של אוזניות כפתור מעולות

במחירים 50 עד 70 שקלים. לי יש מעולות של של JVC ב- 60 שקלים ואילו התאמצתי יתכן שהייתי משיג אותן ב- 50 שקלים.

פורסם
  • מחבר

60 דולר בדיוטיפרי.. יש רק שם ובהונג קונג אז תהיה בעיה לקנות עוד זוג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים