עבור לתוכן

כרטיס המסך היקר ביותר לpc בתצורת יחיד.

Featured Replies

פורסם

מתי המחיר אמור לרדת?

הכרטיס עדיין לא יצא ואתם כבר מדברים על הורדת מחירים...

אולי איזה חודש או חודשיים...אני לא מאמין שבתוך שבועיים המחיר יוכל לרדת... :xyxthumbs:

• תגובות 34
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיס עדיין לא יצא ואתם כבר מדברים על הורדת מחירים...

אולי איזה חודש או חודשיים...אני לא מאמין שבתוך שבועיים המחיר יוכל לרדת... :xyxthumbs:

אני חושב שבערך תוך 3 שבועות המחיר ירד (אם הוא יהיה 600$~)לכ-500-560$~ ולא $ פחות גם בעוד חודש(!!!)וזה יהיה המחיר הסופי שלו ::)

פורסם

ומאיפה הגעת למסקנות הללו? לא ראיתי אף כרטיס מסך יורד במחיר של 150 דולר תוך חודש אז תמוה שאתה טוען כך.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבערך תוך 3 שבועות המחיר ירד (אם הוא יהיה 600$~)לכ-500-560$~ ולא $ פחות גם בעוד חודש(!!!)וזה יהיה המחיר הסופי שלו ::)

אני מקווה שאתה צודק כי גם לי זה נראה שהוא לא ירד ככה אבל אם התחרות בין שתי החברות נוידיה ו ati הכל יכול להיות.

מה שאני לא מבין למה כל כרטיס שמגיע מחו"ל מוסיפים לו עוד 1000 שקל בארץ זה מעצבן לאללה. >:( >:(>:(

פורסם

זה ברור שהמחיר הזה לא ישאר.

רק פנאטים של nVIDIA וכאלו החייבים את החומרה החדשה ביותר יקנו את הכרטיס במחיר הזה.

תוך חודש כך מוצרי nVIDIA יורדים במחיר, אחריי הבום הראשוני, אחרת הם לא ימכרו את הכרטיס הזה.

פורסם

זה ברור שהמחיר הזה לא ישאר.

רק פנאטים של nVIDIA וכאלו החייבים את החומרה החדשה ביותר יקנו את הכרטיס במחיר הזה.

תוך חודש כך מוצרי nVIDIA יורדים במחיר, אחריי הבום הראשוני, אחרת הם לא ימכרו את הכרטיס הזה.

בדיוק

פורסם

מישהו זוכר את הימים שהכרטיס הכי חזק בשוק עלה 1000 שקל? :-\

פורסם

אחחח הימים האלה.. וואלה לא הייתי באותם ימים בעניינים.

;)

פורסם

מישהו זוכר את הימים שהכרטיס הכי חזק בשוק עלה 1000 שקל? :-\

לאיזו תקופה אתה מתכוון?

של הGF3TI? GF2GTS? RIVA TNT? VODDOO 3?

פורסם
  • מחבר

לאיזו תקופה אתה מתכוון?

אני לא יודע מה איתכם אבל אני התחלתי מהvoodoo2 12 מגה בית .

זה היה אחד הכרטיסים לאותה תקופה חבל"ז עלה לי 1200 משהו כזה והייתי מריץ unreal 1 עליו בצורה מדהימה

פורסם

לאיזו תקופה אתה מתכוון?

כן, כל התקופה שלפני הג'יפורס 4 הייתה טובה מבחינת מחירים.

פורסם

כשהיהלי את הINTEL PENTIUM I 200MHZ MMX עם 16זכרון וכרטיס מסך מובנה של CIRCUS LOGIC 1MB

ואחכ קבלתי את הלוח הAGP הראשון שלי עם כרטיס RAGE וואו איזו נוסטלגיה ככשחקתי בREQUIEM AVENGING ANGEL המשחק פשוט טס עליו :'(

פורסם
  • מחבר

חברה הורדתי את ה half-life 2 lost coast

משחק מדהים גרפיקה אדירה מריץ על מקסימום ב9800 פרו שלי בלי פילטרים רץ על 25-30 fps  אבל שווה רואים את ה HDR בצורה אדירה

אני לא יודע אם הכרטיס שלי תומך בצורה מלאה ב HDR ,אני לא חושב שהוא תומך בצורה מלאה אבל עדיין גרפיקה מדהימה.

הוא זולל המון זיכרון . וכן הקשיש שלי (9800 פרו ) עדיין לא מאכזנ אותי.

אני רוצה כבר gtx ULTRA MONSTER  אוףףףףףףףףףףףףףף :jump: :jump: :jump:

פורסם

חברה הורדתי את ה half-life 2 lost coast

משחק מדהים גרפיקה אדירה מריץ על מקסימום ב9800 פרו שלי בלי פילטרים רץ על 25-30 fps  אבל שווה רואים את ה HDR בצורה אדירה

אני לא יודע אם הכרטיס שלי תומך בצורה מלאה ב HDR ,אני לא חושב שהוא תומך בצורה מלאה אבל עדיין גרפיקה מדהימה.

הוא זולל המון זיכרון . וכן הקשיש שלי (9800 פרו ) עדיין לא מאכזנ אותי.

אני רוצה כבר gtx ULTRA MONSTER  אוףףףףףףףףףףףףףף :jump: :jump: :jump:

כן, גם אני לפני כשבוע הורדתי, אכן מדהים, אך את הfps הנמוך לא אהבתי :(

אני אנסה עוד פעם כשאני אשיג מחשב חדש. :xyxthumbs:

פורסם

.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים