פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים שלוםיש לי כרטיס saphire ati radeon 256 dvi vivoאז הכרטיס הזה יכול גם לשמש ללכידת וידאו מהטלויזיה למחשבעשיתי כל מיני ניסיונותעם virtual dub ועוד כל מיני תוכנותהמטרה שלי הייתה להגיע להקלטת סרט של שעה וחציבקובץ אחד מקודד ל xvid עם סיומת aviשישקול 700 מגהאחרי המון ניסיונותהגעתי למצב שהסרט שקל 700 מגהאבל לא ראו אותו טובראו פסים הסאונד לא התאים לדיבור ומידי פעם הסרט קפא לגמריאני מאמין שזאת בעיית הגדרותמישהו יכול להסביר קצת על איזה הגדרות הכי מומלצות כדי שתצא איכות תמונה טובה ושהסרט ירוץ רגיל והגודל של הקובץ לא יהיה ענק ?ניסיתי לשאול בים מקומות ולא קיבלתי תשובות נורמליותנ.ב - אני רוצה לקודד ישירות מהטלויזיה לפורמט xvidאני בטוח שיש דרך לעשות את זה במקום קודם לקודד ל mpeg <שזה מוריד את האיכות ואז ל xvid>אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי עם זה תודה רבהבן
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים עם איזו תוכנה אתה משתמש בסופו של דבר??כמובן שאם תלכוד ב-MPEG ואח"כ תעשה שוב המרה לפורמט אחר, אז זה יוריד לך באיכותאני משתמש עם MMC של ATIזו לא תוכנה מושלמת בכלל, אבל עובדת טוב מאוד עם כרטיסי ATI VIVOאני משתמש בהגדרות הקבועות, כי אם משנים משהו אז משום מה הוא אחר כך "שוכח" ועושה מה שהוא רוצה עם איזה הגדרות שהוא רוצהאז אני משתמש ב-MPEG4 HOME THEATERשזה מקודד ב-DIVX 4 העתיק, רזולוציה 576*640זה תופס בערך 1 גיגה לשעה ורואים מצויין. האיכות של הקול לא משהו, כי הוא דוגם נמוך (שוב: אם משנים את זה, אז באחת הפעמים הבאות בעתיד הוא שוכח...)אם חשבו לך גודל הקובץ, אז באמת לפעמים אני מעביר את הקובץ דרך ה-CONVERTER של DIVX6.זה לוקח זמן, אבל מקבלים קובץ בגודל שליש בערך מן המקורי, ללא איבוד באיכות
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר הבנתי תודהאני אנסהמשום מה פעם אחרונה שניסיתי להוריד את ה MMC ולעבוד איתה התוכנה אמרה לי שהיא לא מזהה כרטיס טלויזיה על המחשב ולא נפתחה בכללויש לי כרטיס של ati vivo
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אצלי ה-MMC מוכן לעבוד רק עם הדרייבר המקורי שהגיע עם הכרטיס, שזה דרייבר ישן - אבל אין מה לעשותתצטרך לעשות הסרה לדרייברים שהתקנת, ואחרי זה להתקין את הדרייבר המקורילאחר מכן להתקין את ה-MMC(תוריד גירסה חדשה 9.08 מן האתר של ATI, לפני זה צריך להתקין DAO, זה נמצא באותו דף הורדה)
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר תתפלא אבל אצלי מותקנים כל הדבריירים המקורים שבאו עם הכרטיסבכל זאת אני יותר מאוחר שאני אהיה בבית אני אנסה מה שאמרת ואני אעדכן אותךתודה גבר
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר אוקייהנה אני מעדכןאחרי לפחות 5 הודעוות שגיאה שונות ומשונות שהצלחתי לבסוף לפתור נמאס לי עכשיו זה רושם לי שמשהו לא בסדר עשיתי pc testובסוף הוא רושם לי capture driver is not loaded nor enumerated by the de...ATI rage theater video captureלא מבין מה זה רוצה ממני הכל מותקן מהדיסק המקורי כמו שצריך והכל ועם כל תוכנת הקלטה אחת אין בעיהרק שאני לא יודע איך להגדיר שיקליט ישר לXVID בצורה נורמליתיש למישהו פיתרון?
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אני מציע תוכנה חמודה שנקראת FlyDsהיא מסוגלת להקליט ישר ל XVIDתחפש בגוגל ותוריד, היא מאוד פשוטה להפעלההפאק היחיד שלה זה האיכות עם Rage Theater של ATIשפשוט לא טובה (בגלל שאין אפשרות להישתמש ב Overlay)
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר אוקייעם הכל אני מסתדרנשאר רק דבר אחדשאני קובע את ה audio compressionל mpeg layer 3ובוחר על 44100 stereo 15 kb / secוועושה captureזה רושם לי non pcm audio format selected ....וכמובן זה מוציא לי קובץ ללא סאונדככל הידוע לי יש לי את כל המקודדיםאיך ניתן לפתור את זה ?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.