פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר הייתי נהנה הרבה יותר להרוס ECS מאשר סלרון, לשיקולך.... ;D חחח גם זה יבוא כי המטרה שלי: להרוס את המעבד -> לקנות מעבד AMD -> לוח חדש -> מוות לECS וסלרון
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים עזוב מהפיצוצים זה סוג של צחוק אתה לא באמת אמור לחבר אותו ל220V חבר אותו לשנאי ל5-6 וולט ולא יתפוצץ כלום הוא ישרף נטו... vatos-locos עשה לי טובה שים את התמונה שהייתה לך קודם...
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים הייתי נהנה הרבה יותר להרוס ECS מאשר סלרון, לשיקולך.... ;Dצודק !!! למה לשרוף ?! כדי שההורים יקנו חדש ? תמכור את המחשב שלך וקנה חדש
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מי יקנה כזאת גרוטאה?שיקנה מחשב חדש ויהפוך את הישן למכונת הורדות :2gunsfiring:
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר לדעתי לחפש את הכניסת מתח שלו לחבר אותו לשנאי לתת לו 5-6-7 וולט בלי פיצוצים ועניינים הוא פשוט ישרף...אחי אין לי מושג איך משנים את הוולטים האלה תסבירו למה המעבד לא רוצה להיתקלקל או להישרף!!!
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים כנראה שבאמת משעמם לךנמאס לך ממנו? תתרום אותולא בא לך? זרוק אותו ליםאבל אל תפתח ת'רדים שטותיים על זהננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.