פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אני לא ממש יודע לאן זה קשור ואיפה הייתי צריך לכתוב את ההודעה אז תעבירו אם זה לא קשור לפה!!!שמעו אני לא יודע למה רוצה לנסות להרוס את המעבד אבל לא לשבור אותו או משהו כאילו שהוא יראה כמו שנראה עכשיו רק שיהרס לא יעבודאתמול ניסיתי לשרוף אותו אם מצית לא הלך הכל פועל טוב עדיין ???אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל תענו בבקשה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים domielזה לא יעבוד על AMD K8 למיניהם ואינטל מתקופת ה Willie ואפילו לפניוGURAMא. למה שתרצה לשרוף מעבד?ב. ניסית לתת לו 1.9V-2.0V?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אם הוא לא שווה כלום אז רוב הסיכויים שלא תמצא דרך להגביר לו מתחבטח שלא עד כדי כךתנסה למצוא את הסידור רגליים שלו ולחבר את הרגליים של המתח לחיבור של 5V או 12V או 220V לבחירתךרק רצוי לתפוס הרבה מאוד מרחק בזמן החיבור
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים איזה מעבד זה המעבד שאצלך בחתימה ? אתה יודע מה בוא תתרום לי אותו ואני הדאג להביא לך מעבד לא תקין מה אומר אחי .?..
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים לדעתי לחפש את הכניסת מתח שלו לחבר אותו לשנאי לתת לו 5-6-7 וולט בלי פיצוצים ועניינים הוא פשוט ישרף...
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים לוקחים כוס בנזין וכמה קרשים, מציבים את המעבד על הקרשים בזוית שתוכל לראות אותו, שפוך על הכל את הבנזין זרוק גפרור וצפה במעבד נשרף.או שפשוט תוריד לו את את הרגליים, תקדח חור קטן ויש לך מחזיק מפתחות.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים קח בטריה (כן הרגילות האלו מהפנסים ) ותקצר את הפינים שלו או שתיתן לו 2V ותוריד את הקירור ליאור מניסיון הK8 על Uאולטרה D ב2 וולט ב120 מעלות ...
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר ואוו דרכים נחמדות אבל אני כבר מתחיל לפחד פה ''תתפוס מרחק מהפיצוצים'' WTF? תודה אנשים אתם ממש יודעים איך לפוצץ מעבד אני יעשה את זה היום או מחר ''תנו לסלרונים לחיות'' למה? חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.