עבור לתוכן

צריך מפרט ב4500 ללא מסך ורמקולים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אם מישהו יכול לבנות לי פה מפרט שמורכב מאינטל (ובבקשה תשימו אינטל זה לא בשבילי חבר שלי רוצה רק אינטל) ולוח 64 ביט וכל שאר הירקות ב4500 ש"ח אודה לו מאוד.

ללא רמקולים וללא מסך.

פורסם

הנה עם חריגה קלה אבל אני חושב שתסתדר

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה.

הלוח תומך 64 ביט?

אם אפשר תגובות\הארות על המפרט אודה מאוד.

פורסם

תודה.

הלוח תומך 64 ביט?

אל תדבר סתם שטויות עם אתה לא מבין :screwy::angryfire:

פורסם

תגיד איפה המפרט

תודה.

הלוח תומך 64 ביט?

:s07:
פורסם

הלוח תומך 64 ביט?

:kopfpatsch:

אמממ..... איך אני יסביר לך את זה? איכשהו זכרתי שביקשת לוח מבוסס אינטל.... או שטעיתי?

שלום לכולם,

אם מישהו יכול לבנות לי פה מפרט שמורכב מאינטל (ובבקשה תשימו אינטל זה לא בשבילי חבר שלי רוצה רק אינטל) ולוח 64 ביט וכל שאר הירקות ב4500 ש"ח אודה לו מאוד.

ללא רמקולים וללא מסך.

לא..... כנראה שלא טעיתי.... אני אפילו לא הולך להמשיך... כדאי לך לברר קצת רקע על ההבדלים בין אינטל ל- AMD....

פורסם

יכולת לקבל יותר עם לא היית לוקח אינטל אבל מה לעשות ...יש אנשים עקשנים...... :nixweiss:

פורסם

יכולת לקבל יותר עם היית לוקח אינטל אבל מה לעשות ...יש אנשים עקשנים...... :nixweiss:

לא הבנתין אינטל יותר חלש לא??...

פורסם

אל תדבר סתם שטויות עם אתה לא מבין :screwy::angryfire:

מה אתם מפגרים?? מה אתם רוצים ממנו?? מה הוא כבר אמר?!? אתם אל תדברו שטויות...

קיצר בן אדם הלוח לא אמור לתמוך 64ביט, זה המעבד הוא 64ביט. אבל תבין שעדיף פה AMD

פורסם

מ

לא הבנתין אינטל יותר חלש לא??...

כן טעות שלי רציתי לכתוב "עם לא היית לוקח אינטל מצטער"

..לא רוצים ממנו כלום רק אומרים לו לא לבגיד דברים שהוא לא מבין..

פורסם

ואם אתה כל כך רוצה אינטל אולי תגיד את הסיבה ונסביר לך למה לא

פורסם

amd לוקח את אינטל ברוב המיקרים היום חוץ מי מחשבים ניידים שזה לא רלוונטי מיבחינתנו.....

נכון שלאינטל היה יתרון גדול בטכנולוגיה וכוח עיבוד עד ליפני שנה כאשר AMD הוצאיה את סדרת ה 64 ביט ראשונים ובסוקט חדשה לגמרי ...ואינטל לא חששו מיזה בכלל אבל עכשייו הם חוששים כאשר AMD מוצאים סוקט חדשה עוד פעם(940 M2) ליפנההם ומקדימים אותו ב שתי צעדים קדימה ..המעבדים שהיו תריכים להיתחרות מול ה כפולי ליבה לש AMD היו גם הם אכזבה אמיי וכינוי שלהם היה פנטיום D או 5 וחוץ מיזה שהם חסכו בחשמל הם לא היו מהירים כול כך וזה מה שמענין היום את האנשים וגם את תוכנות הבאנצ'מרקים..למרות ש AMD שולטים היום רק ב 17 אחוז מהשוק ואניטל ב 80 אחוז זה ישתנה בעוד חצי שנה שנה ...

וההיתרון היחיד שהיה ל אינטל זה שהם תמכו ב זיכרונות חדשים יותר משל AMD ובעוד חודש גם זה ילך להם כ AMג יוצאיו את סדרת המעבדים החדשה...

פורסם

נכון אבל הייתרון הגדול הוא שיש להם שם

עובדה ש 70% מהמחשבים בארץ הם של אינטל

חבל ש70% האלה לא מבינים קצט יותר במחשבים :jump:

פורסם

נכון אבל הייתרון הגדול הוא שיש להם שם

עובדה ש 70% מהמחשבים בארץ הם של אינטל

חבל ש70% האלה לא מבינים קצט יותר במחשבים :jump:

80 אחוז ליתר דיוק וזה לא שהם לא מבינים אינטל באמת הייתה יותר טובה ליפני כמה זמן ורק ליפני שנה AMD נכנסה לשוק בצורה חזקה ועדיין לא הייתה מוכרת מספיק..

פורסם

נכון ובגלל זה נשאר הסטיגמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים