פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים היי שלום קניתי כרטיס מסך חדש, חברתי אותו, התקנתי את הדרייברים שלו וכאשר חברתי אותו ל-TV OUT לראות סרט, גיליתי שהכרטיס משדר מן תמונה כזאת שרופה. ניסיתי להוריד את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של ATI ולהתקין, לא עזר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הצבעים, בדקתי שהתמונה על PAL וגם לא עזר. בעיה נוספת: שאני מנסה להריץ על הכרטיס משחק דיי פשוט, FIFA 06, התמונה קופצת באופן אקראי במשחק... נ.ב הכרטיס בא עם סטנט שמתחבר ל-TV OUT של הכרטיס מסך ומוציא ליציאת RCA... העניין הוא שלי יש כבל S-VIDEO ל-RCA (כאשר מצד האחד ה-RCA מתחבר לטלויזיה ומצד שני לכרטיס), לקחתי מפצל מהכרטיס מסך של אחי וחברתי בשלי, מן מפצל כזה שמתחבר ליציאה של ה-TV-OUT בכרטיס ומוציא ל-S-VIDEO. אשמח לקבל תשובות, תודה מראש.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים תריץ 3dmark05,3dmark03תשווה תוצאות באתר שלהםואם אתה מקבל באמת ציון יותר נמוך מאנשים בלי אוברקלוק מה מאגר תוצאות שלהםאז תנסה לפרמט דריוורים הכי עדכניים ללוח ולכרטיס במידה וזה עדיין נמוך אז כבר יש בעיה חומרתית
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר אני עובד עם הדרייברים הכי חדשים, מה יצא לי מזה אם אני אתחיל להריץ 3DMARK? יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, התוצאה לא באמת תשנה לי... כעיקרון בווינדוס המחשב עובד מעולה, בלי בעיות. רק שאני נכנס למשחקים יש קצת קפיצות במסך מן גלים כאלו בתמונה, והתמונה של ה-TV OUT שרופה... :
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים זה מנקה את שאריות הדריברים תוריד את זה מפה http://www.drivercleaner.net/download.php?site=2&file=DCProSetup_12.zip אתה קובע נקודת שיחזור לוינדוס (המלצה ) אתה מתקין את התוכנה אתה מוחק את הדריברים החדשים של ATI ואז הישנים של NVIDIA (אם יש לך כאלו ) אתה מדליק את המחשב במצב בטוח אתה עושה לו clean על NVIDIA ואז CLEAN על ATI אז אתה נכנס שוב לוינדוס הרגיל ,מתקין את הדריברים וזהו
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים הבעיות של הגלים במשחקים מתרחשות גם כשאתה מריץ את זה רק למסך המחשב, והיציאה לטלויזיה כבויה ?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר עכשיו שאני מסתכל, באמת לא כיביתי את התצוגה ה-2 בזמן ששיחקתי פיפא. עכשיו כיביתי ואין בעיות עם הפיפא, אבל עדיין, ה-TV OUT משדר תמונה שרופה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.